Cakesmash med Viola Evelynn

Bildeserien i dag er med med Viola Evelynn og ble tatt i vårt studio i forbindelse med hennes ett-års dag. Har du lyst til å lese mer om cakesmash kan du lese om dette i et tidligere blogginnlegg her: Cakesmash. Broren til Viola fikk også tatt en serie bilder med kakeknusing da han hadde sin ett-årsdag, disse bildene kan du se her; cakesmash med Loan. Som du vil se i bildeserien klarte ikke storebror helt å holde seg helt unna Violas kake underveis i fotograferingen 🙂

På starten av en ny uke her hos oss i Haslien Fotografene har vi i dag vært ute på bedrifts-fotografering. En stor aktør ønsker at vi skal ta bilder av vei-konstruksjoner som skal brukes til markedsføring og i kalender. Et prosjekt vi kanskje vil fortelle mer om siden. Som vi har nevnt tidligere har vi blant annet fotografert broer for ulike aktører.

Senere i dag står gravid-fotografering på kalenderen, så man kan trygt si at det er stor variasjon i fotojobbene. 🙂

Det ligger an til å bli en hektisk uke hvor det er tett med fotograferinger og visningstimer her i studio. Neste uke vil jeg selv være bortreis på en uke ferie og da er det mye som skal på plass før jeg reiser. Flere blogginnlegg skal gjøres ferdig ….noen av de blir trolig publisert uka jeg er bortreist. Når jeg reiser på ferie vil Jeanett være sjefen i studio, men det blir nok noe kontortid på meg også selv om jeg er på ferie. Med den nye teknologien har man jobben med seg hvor man måtte befinne seg i verden – ihvertfall kontordelen med avtalekalender, fakturering, intranett og regnskap.

Parallelt med fotograferinger og visningstimer går naturligvis produksjonen av album og forstørrelser for fullt i vårt verksted. Vi har flere nye produkter som vi har laget her som vi ønsker å vise deg, kanskje allerede denne uken…. Noen av våre produkter legges forøvrig ut på vår Instagram.

Tusen takk for at du besøker vår fotoblogg!

Menu