fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Camilla Phil

I dagens blogpost har vi funnet frem bilder av vakre Camilla Phil som for tiden er aktuell i «Skal vi danse» på TV2.  Pihl er en norsk blogger, modell, forretningskvinne og designer. Hun har designet sko-kolleksjoner og smykker. Bildene av henne tok vi i 2011.

Camilla har en egen blogg som du finner her.

Her hos Haslien Fotografene er vi nå inne i en svært hektisk tid på året. I tillegg til en travel årstid merker vi godt at vår medarbeider Jeanett er ute i fødselspermisjon. Det betyr at vi på et eller annet tidspunkt kanskje må stoppe booking av nye fotograferinger fordi vi er færre på jobb.

Vi vurderer om vi for eksempel må stoppe alle andre fotograferinger enn gravid og nyfødt. Frem til nå har vi kompensert med å jobbe overtid hver eneste dag. I august i år hadde vi flere fotograferinger enn det vi hadde på samme tid i fjor, så det sier kanskje litt om arbeidsdagene med færre på jobb.

Vi har ikke noe ønske om å leie inn ekstrahjelp heller. Det henger sammen med at vi ønsker å beholde vårt særpreg som fotografer.

Også denne høsten vil vi delta på utstillinger med våre bilder. Vi har fått to invitasjoner som vi trolig vil takke ja til. Vi er også invitert av en stor aktør for å holde foredrag om hvordan vi arbeider som fotografer som kun leverer fotografier på papir. Dette er noe vi virkelig brenner for, så vi vurderer også å delta her.

Det er ikke mange fotografer i Norge som kun satser på leveranse av papirbilder etter en fotografering. Som vi har nevnt tidligere er vi stolt av å ikke selge høyoppløselige digitale filer til selvprint etter en fotografering. Alle våre kunder blir gjort oppmerksom på dette klart og tydelig allerede i møte med våre priser og betingelser.

Haslien Fotografenes varemerke er fotoprodukter – derfor sørger vi alltid for å kvalitetssikre alle bilder som kjøres ut på papir. Selvsagt får man digitale kopier til bruk på nett – de får man gratis hos oss mot et ekspedisjonsgebyr. Filer til nett er sekundært – derfor får man de helt gratis når vi først har gjort filene klare for print.

Overfor våre kunder påpeker vi alltid sammenhengen mellom det å ta gode bilder og det å stå for selve produksjonen i etterkant. Det er summen av disse to fagfeltene; bildeopptak og produksjon som gir et profesjonelt produkt. Våre visningstimer er viktig for her kan vi sammen med kunden forene kundens ønsker og bildets potensiale. Vi ønsker at våre kunder skal fatte rasjonelle valg ut fra deres faktiske behov i en visningstime. Derfor har vi aldri hatt visningstime som et salgsshow med musikk – visningstimen er mer som et arbeidsmøte. Les mer om visningstimen her.https://www.haslien.no/hva-er-en-visningstime/

Vi har opparbeidet oss en god erfaring i forhold til hva folk ønsker etter en fotografering etter å ha hatt visningstimer i alle de årene vi har hatt studio. Likevel ser vi hele tiden behovet for å øke kompetanse på alle områder i forhold til selve produktet. I dette ligger det også at vi ønsker å gi våre kunder gode råd og tips for bruk av foto i interiøret. På et senere tidspunkt vil vi dele noe av dette i både foredrag og på vår fotoblogg.

Hvis dette er et tema som interesserer deg kan du lese mer om dette i to tidligere blogginnlegg:

im1im2im3