fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

«Den flotteste gaven jeg har fått»

Her er innlegget du kan dele med kjæresten som kanskje akkurat nå grubler på hva han skal gi deg på valentinsdagen. Det kan nemlig bli en gave som han også kan få glede av.

Hos Haslien Fotografene tar vi både akt- og boudoirfoto. Boudoir er undertøysbilder, mens aktbilder er helt nakne. Du kan velge mellom akt eller boudoir – eller en miks av begge. Det er opp til deg, se vår temaside for disse bildene her. La det også være sagt at dette er fotograferinger som alle kan være med på – dette er fotograferinger som egner seg for alle type kvinner, uansett alder og former. Vi instruerer alle positurer underveis slik at vi får frem det beste ved en hver kvinne.

Vi har kvinner i alderen 18 til 60 år som har latt seg fotografere hos oss. Bildene blir oftest gitt som gave til kjæresten. Noen ganger er det også kjæresten som spanderer.

Vi selger gavekort på denne type fotografering dersom noen gutter ønsker å gi en slik fotografering i gave til sin kjære på valentinsdagen. (Send gutta link til denne saken.)

LES OGSÅ: Hvorfor anvende Haslien Fotografene på akt og boudoirfotografering.

Vi har lyst til å dele hva en tidligere kunde delte med oss etter at mannen fikk aktbilder i gave:

«Min tanke var å lage en dypt personlig og helt unik gave til min manns bursdag. Jeg har gått med tanker om å ta en slik fotoserie lenge. Etter å ha kontaktet en nøye utvalgt fotograf ble jeg meget fornøyd med både fotograferingen og sluttresultatet.

Da jeg gav ham albumet ble han mildt sagt overrasket og svært imponert over mitt initiativ til en så spenstig idé. Han ble også svært begeistret over albumet og fotografens evne til å fange de levende øyeblikkene. Han gav tydelig uttrykk for at det faktisk er den flotteste gaven han noen gang har fått.

Selv er jeg stolt over at jeg har fått foreviget kroppen min på et slikt kunstnerisk vis, for nå og for fremtiden. Vi har også begge to nå vært tilbake hos Haslien Fotografene for å velge ut flere foto til forstørrelser».

Albumboks til boudoir eller aktfoto. Tips til dere menn: Hos oss kan man få kjøpt gavekort på fotografering som kan gis til kjæresten. Hvis du er heldig kan det tenkes du får bilder i gave tilbake fra henne :-)

Albumboks til boudoir eller aktfoto. Tips til dere menn: Hos oss kan man få kjøpt gavekort på fotografering som kan gis til kjæresten. Hvis du er heldig kan det tenkes du får bilder i gave tilbake fra henne 🙂

Bildene som ligger i albumboksen kan for eksempel stilles ut på et bord , bildelist eller rammes inn. Om bildet står på staffeli er det bare å bytte ved jevne mellomrom fra de andre bildene som ligger i albumboksen.  Alle bildene har passepartout, hvit eller sort som her, alt etter hva som kler bildet best.