Den private gaven til kjæresten

La deg selv pryde veggen hjemme med et aktbilde slik du ser her. Aktbilder er en populær gave å gi fra henne til han og blir garantert godt mottatt av partneren som får en slik gave.

Menn er sterkt visuelle, og det er nok også derfor menn setter stor pris på å få akt- eller boudoirfoto i gave fra sin kjæreste. Vi får stadig tilbakemelding fra kvinner som har vært på besøk hos oss for slik fotografering, de forteller at mannen var veldig begeistret for gaven han fikk. Vi tenker at dette er en perfekt morgengaven eller bursdagsgave til mannen. Den er både privat og eksklusiv.

Les også: Den flotteste gaven jeg har fått

Bildene fra en akt- eller boudoirfotografering blir mange flere bilder enn de to som vi viser frem her. Vi viser bare frem to av flere bilder i en større serie bilder. Se vår galleriside for akt og boudoir for å se flere bilder.

Bildene vi tar får gjerne være sensuelle, men vi ønsker ikke at bildene spiller direkte på sex.

Hos Haslien Fotografene står vi klare til å hjelpe deg med både akt og boudoirfoto. Aktfoto er nakenfotografering, mens boudoir er med undertøy. Bildene vi tar får gjerne være sensuelle, men vi ønsker ikke at bildene spiller direkte på sex. Vi tar for eksempel aldri bilder der det er en seksuell handling eller der man innbyr til sex. Det er ikke alltid like enkelt å forklare hvor skillet går, men ved å kikke i vårt galleri vil du skjønne hvilken sjanger vi fotograferer:

Vi har galleri på egen nettside som viser våre akt og -boudoirfoto.

Med aktbildene jobber vi mer kunstnerisk med en naken kropp, mens boudoirbildene mer spiller på kvinnens sensualitet. I bildeserien som er publisert i denne bloggposten, ser du foto fra en akt-fotografering. Som du sikkert har lagt merke til spiller lys og skygge med kroppens konturer.

Aktbilder egner seg utmerket som veggdekorasjon som man kan se av hovedbildet på toppen i saken som viser dette bildet på veggen.

Hvis du vurderer å ta slike bilder, kan du lese mer om både akt- og boudoirfotografering på vår fotoblogg:

Både akt- og boudoirfotograferingen er sjangere vi også bruker innen vår fotografering av gravide kvinner. Dette har gjort oss til en av Norges største på gravidfoto. Flere ganger har vi vært intervjuet av TV, radio og aviser om vår fotografering. Nylig hadde vi også besøk av «Kjendismødre» på TV3, hvor Louise Angelica og John Arne Riise var til fotografering hos oss.

Bildene fra en akt eller boudoirfotografering kan fås som veggbilder, album eller i albumbokser. Hos oss produseres alt av bilder her på huset, hvilket betyr at bildene ikke sendes ut av huset til tredjepart for fremstilling. For at du skal være så godt forberedt som mulig føre fotograferingen har vi laget en tilpasset veileding som gir deg en mengde praktiske tips og råd, som igjen gir deg en god opplevelse og et godt sluttresultat.

Bildene i denne serien er gjengitt med tillatelse av den som er fotografert. Vi publiserer aldri uten skriftlig tillatelse fra den som blir fotografert. De fleste som tar aktfoto ønsker ikke å bli publisert, noe vi har stor respekt for.

Har du spørsmål er det bare å kontakte oss!

NB! Vi ønsker å inspirere studiofotografer til å tenke helhetlig hva gjelder fotografering og produkter. Derfor sender vi ut egne nyhetsbrev for studiofotografer i tillegg til nyhetsbrev som alle kan få. Abonner på nyhetsbrev fra Haslien Fotografene her.

    Menu