Design og trender

Vi har snart lagt bak oss januar som har vært en fin start på det nye året. Vi har gjennomført like mange fotograferinger i januar i år som januar i fjor. Det på tross av at vi har vært halvt bemannet i januar sammenlignet med januar i fjor.

Som tidligere nevnt er datter og medarbeider Jeanett ute i fødselspermisjon. Da sier det seg selv at det blir mye arbeid på kvelder og i helger når man skal forsøke å holde tritt med alt som skal gjøres med færre folk i jobb. Å drive en liten familiebedrift kan til tider være krevende.

I morgen, mandag, vil Jeanett imidlertid komme en tur innom for et planleggingsmøte. Vi skal legge planer for våren og sommeren 2017. Vi skal i gang med ombygging av vårt studio og da skal vi på møte forsøke lande på noen av ideene vi har. I tillegg er vi i gang med å utarbeide nye produkter i vårt sortiment. Vi ønsker også knytte til oss nye leverandører og har allerede tatt inn nye album.

«Oslo Design Fair»

Denne uka avla vi også messen «Oslo Design Fair» på Lillestrøm et besøk. Dette er Norges største innkjøpmesse og den viktigste møteplassen for design- og interiørbransjen. Det var virkelig inspirerende å se alt det flotte som tilbys.

Det å følge med på de nye interiør-trendene er viktig på så mange ulike plan. Både med tanke på hvordan vi selv legger opp fotograferingen vår i møte med de nye trendene og hvilke produkter vi til hver tid tilbyr. Sist, men ikke minst, er kontakten med interiørbransjen viktig.

Dyktige foredragsholdere besøkte messen og snakket om «hva fremtidens forbrukere ønsker» og «farger og tendenser i tiden.» Som fotografer som tilbyr produkter anser vi det som svært viktig å følge med på trendene.

Det er dette som er så spennende med å være fotograf. Ikke bare det å ta fotografiene, men også det å få være med på å tilby kundene profesjonelle produkter etter fotograferingen. Haslien Fotografene er blant de få fotografene i Norge som rendyrker leveranse av produkter etter en fotografering – det betyr at vi hjelper kunden med alt fra bildeopptak til ferdige fotoprodukter.

Vi ønsker at våre kunder skal få fotografier som blir sentrale elementer i interiøret. Det handler ikke om å få solgt den største og dyreste rammen til et bilde, men faktisk den rammen og det bildet som står seg til interiøret.

Inspirasjon

Sist uke bestilte vi også reise til Paris i april, da vil vi møte våren som er i god gang på den tiden av året. Her vil vi avlegge den franske hovedstaden en visitt for inspirasjon og se på nye trender. I år har vi helt nedprioritert ulike fotoseminar som er i regi av norske aktører. Ikke fordi dette er uviktige fora, men fordi vi må foreta noen prioriteringer. Vi deltar heller ikke i Landskonkurransen med foto i år.

Det å kunne hente inspirasjon er viktig. En av de viktigste inspirasjonskildene er faktisk å kunne komme seg ut i naturen. Naturen gir inspirasjon som hverken designere eller foredragsholdere kan konkurrere med. I helgen var jeg faktisk i Nordmarka i Oslo for en skitur. Fredag var vi på The Well for en riktig avslappende avslutning på uka.

Boudoirfoto

Til slutt noen ord om dagens bilder til fotobloggen. Bildene er et lite utvalg foto til et stort album med boudoirfoto – bildene ble tatt i mai i fjor og var en gave til mannen. Som man ser så er det bilder tatt i litt ulike settinger. Det gjør vi av og til når vi skal fylle et helt album. Albumet blir så satt opp og designet slik at hver setting står til hverandre. Noen kunder velger også å få aktbilder samtidig.

Når vi snakker om aktfoto, så er det viktig å ha klart for seg at akt ikke nødvendigvis er på sort bakgrunn. Akt er egentlig betegnelsen for bilde av en naken eller delvis tildekket kropp. Da kan man for eksempel ha med brudeslør eller annet bruderekvisitter. Les her hvorfor du skal bruke Haslien Fotografene til akt og boudoirfoto.

Vi har forøvrig mange boudoirfotograferinger nå om dagen og vi har flere serier som vi har fått tillatelse til å publisere. De kommer etter hvert på vår fotoblogg. Det er viktig å huske at vi aldri publiserer bilder på nett uten skriftlig samtykke fra den som er avbildet. Våre bilder blir heller aldri sendt ut av huset for redigering eller print andre steder. Alt foregår her i våre lokaler.

Se vår egen temaside for akt og boudoir her.

Takk for at du følger vår fotoblogg! Jeg ønsker deg en riktig fin uke!

boudoirfoto_8boudoirfoto_7boudoirfoto_6boudoirfoto_9boudoirfoto_5boudoirfoto_4boudoirfoto_2boudoirfoto

    Menu