fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Detaljer, detaljer og atter detaljer

Vi er opptatt av at et foto skal være vakkert, oppriktig og emosjonelt – vi ønsker å beveger oss bort fra de vanlige stereotypier når vi fotograferer. Dette gjelder også for produktene man velger i etterkant – vi anvender aldri automatiske program som setter opp album og montasjer. I stedet bruker vi vår kompetanse og kreativitet for å få frem helt unike løsninger. Kvaliteten på selve produktene er også i særklasse.

Hos Haslien Fotografene har vi erfart at det er en klar sammenheng mellom det å fotografere og det å lage ferdige fysiske fotoprodukter, derfor skal du vite at dette er i trygge hender når du kommer til oss.  Vi har spesialisert oss på å levere ferdige fotoprodukter.

Dersom man har spesielle ønsker om en viss type album, tilpasser vi fotograferingen til dette. Alle som har drevet med produksjon av album vet at det ikke alltid er like lett å plassere et høydebilde inn i et album som er basert på breddeformat – eller motsatt. Eller kanskje ønsker man et album som har plass til fotomontasjer – mulighetene er mange og vi tar utfordringen.

Vi har forståelse for at det ikke er lett å bestemme seg på forhånd, men en liten samtale i forkant av fotograferingen vil kanskje likevel gi noen hint om hva man ønsker. Selvsagt er vi fleksible og tar flere ulike varianter fotografier for å være sikker på at man får nok å velge mellom.

Vi har mange album her i vårt studio som våre kunder får kikke på. Rett før ferien fikk vi ferdig et gedigent bryllupsalbum med foto tatt på et slott i Sverige. Vi gleder oss til å kunne vise frem dette til våre kunder som kommer innom vårt fotostudio i Sarpsborg for fotografering.

Som vi har fortalt tidligere satser Haslien Fotografene fullt og helt på å levere ferdige produkter. Mens stadig flere fotografer leverer fra seg kun digitale filer, får man hos Haslien Fotografene fortsatt album, rammer og forstørrelser. Vi leverer håndverksprodukter av høyeste kvalitet i god gammeldags håndverkstradisjon. Du får selvsagt gratis digitale kopier (72 dpi) av alle bilder du har kjøpt på papir – dvs. mot et ekspedisjonsgebyr på 350,- kr uansett antall. Disse digitale filene er helt supre til Facebook, blogg og annen skjermvisning – men de egner seg ikke til selvprint.

Her får du tre gode grunner til å velge Haslien Fotografene:

  1. Hvorfor bruke masse penger på fotograf for å så sitte å knote med egen print og kanskje få et middelmåtig resultat. La oss gjøre jobben – vi er profesjonelle på dette. Hos Haslien Fotografene får du en gratis visningstime etter fotograferingen som vi mener er et fantastisk tilbud til våre kunder. Visningstimen er nærmest som et arbeidsmøte der vi går gjennom bildene og ser på ulike løsninger for deg. (Les mer om visningstime her.)
  2. Hos oss får du print av absolutt høyeste kvalitet. Haslien Fotografene er samarbeidspartner til Epson og har fotoprint som er underlagt de strenge printrutiner. (Kvalitetsstempel fra Epson)
  3. Du får personlig service og vi strever alltid etter å levere de aller beste fotografiene.  Tre år på rad har Haslien Fotografene blitt kåret til beste fotograf i Østfold i gjennom fotolauget i Norges Fotografforbund. (Les mer her.)

PST! Mange fra Sarpsborg følger fotograf Haslien på Facebook. Det er gøy om også flere fra Fredrikstad, Moss og Halden slår følge med oss.  Klikk liker og følg oss på FB her:) Eller på Google+ her: