fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

En personlig og privat fotografering

Valentinesdagen er en feiring av kjærligheten og romantikken. Dette er dagen for sending av gaver og kjærlighetsbrev. Hva med å benytte dagen til å overraske kjæresten med boudoir-fotografering?

Boudoir er et fransk ord for soverom, og er en populær foto-genre i USA og Europa. Boudoir -fotografering er bilder tatt i lekkert undertøy, gjerne sensuelt med dempet stil på ett soverom. Soverom rigger vi til i vårt studio. Se gjerne vårt galleri med bilder i boudoir stilen. I galleriet vil du se flere hundre ulike bilder vi har tatt.

(Saken fortsetter under bildet)

Boudoirfoto kan også brukes som veggbilder.

Hos oss kan du kjøpe gavekort på fotografering i vår nettbutikk. Du kan avtale henting av gavekort i vårt studio, eller få det tilsendt i løpet av en dag eller to.  Bestilling av time til fotografering skjer på mail til oss. Les mer her om hvordan man booker fotografering.

Kvinner bestiller ofte denne type fotografering i all hemmelighet.

Mange menn velger å kjøpe gavekort som en overraskelse til sin kvinne, mens kvinner ofte velger å bestiller denne type fotografering i all hemmelighet selv. Vi fotografere kvinner i alle aldre for boudoir fotografering.

Vi er premiert for denne type bilder og har vært foredragsholder en rekke ganger. Les mer her hvorfor du skal velge oss til denne type fotografering.

Sjekk også ut våre priser og betingelser her.

(Saken fortsetter under bildet)

Vi selger også en boks for oppbevaring av bilder. Boksen kan fås i mange ulike farger og i skinn. Man kan få den med vårt trykk «for your eyes only» men kan også tilpasse med din egen tekst. Dette kan trykkes i ulike farger, sølv- eller gulltrykk.

Full diskresjon

Alle fotografering skjer diskre her i vårt studio av kvinnelige fotografer. All produksjon, redigering og fremstilling, skjer også hos oss. Det betyr at bildene ikke sendes ut av studio til retusj eller fotoprint. I våre produksjonslokale er det streng policy på at andre enn våre ansatte ikke slipper inn, nettopp med tanke på personvern og med hensyn til bilder av privat karakter. Vi bruker for øvrig den beste teknologien som finnes på markedet for fotoprint.

(Saken fortsetter under bildet.)

Boudoirfoto med slør
Vi har albumbokser i ulke farger med påtrykk  «for your eyes only». Bildene ligger i boksen med passepartout. Bildene kan settes i et lite staffeli som kan plasseres i en hylle eller på en benk.

NB! Vil du vite mer om hvordan vi jobber? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på. (Du melder deg på og av når du selv ønsker.)