Få nydelige gravidbilder

gravidbilder

Her hos oss får du gravidbilder. Alle foto tas i vårt studio i Sarpsborg.

Det er ett av livets store mirakler når et lite hjerte slår i mors mage. Selv har jeg (Marion) båret frem fem barn og lykkefølelsen var like stor hver gang. Som fotograf har jeg gleden av å møte mange gravide kvinner som kjenner på samme lykke.

Under graviditeten kan man føle seg alt fra både sensuell og flott til tung og stor. Spennvidden kan altså være stor. Uansett hva du føler skal du vite at vi jobber med lyset slik at vi får frem det som er vakkert med graviditeten.

Du skal altså ikke være redd for å ta kontakt om følelsene for egen kropp ikke er på topp. Overlat til oss å skape de bildene du ønsker, vi har god trening i dette. Vi hjelper deg med positurer under veis i studio.

Fra Fredrikstad, Sarpsborg, Halden og Moss – ja, hele Østfold kommer kvinner for å få gravidbilder hos oss. Vi utfører to typer gravidfotograferinger. Det er «gravid akt» og «gravid standard».

«Gravid standard» er en helt ordinær fototime der vi fotograferer ulike positurer med tøy, med fokus på graviditet.

«Gravid akt» er en kortere fototime der vi tar færre bilder, men med mer magefokus. Her lager vi kunstneriske bilder. De svangre linjer hentes frem. Det gjør vi ved hjelp av lys og skygge.

I både «Standard» og «akt» kan far være med på bilder.

Husk at du også kan få gratis nyfødtfotografering her hos oss når barnet kommer til verden.

Gravidfotoet vi viser i denne artikkelen er publisert med tillatelse fra personen som er avbildet. All fotografering foregår her i vårt studio i Sarpsborg og vi har selvsagt en høy grad av diskresjon. Alle bildene tas av Marion og etterbehandles i vårt eget studio. (Digitale filer sendes altså ikke ut av huset for etterbehandling.)

Les mer om gravidfoto her.

Menu