fbpx

Feil ved produkter

Vårt mål er at du skal være fornøyd med ditt produkt. Selv om vi har høye ambisjoner om at produkter fra oss skal holde et høyt nivå, kan feil skje. I slike situasjoner er vi takknemlig for å få tilbakemelding slik at vi har mulighet til å rette opp feilen. Skulle ditt produkt ha feil eller mangler sørger vi for at feilen utbedres eller at du får et nytt produkt, helt uten ekstrakostnad.

Send oss snarest en beskrivelse av feilen og legg gjerne ved et mobilbilde som viser problemet. Vår kontaktinformasjon finner du her.

Det er normal praksis at kunden selv bringer varen tilbake til utsalgssted slik at produktet kan byttes eller utbedres. Det samme gjelder når produktet er ferdig etter utbedring, kunden sørger selv for å hente produktet.

Husk at alle våre produkter er håndlaget og det kan oppstå variasjon mellom to identiske produkter. Det må tolereres at det er små avvik, men det skal så klart ikke skjemme produktet.

Feil på fil eller redigering

Vi ønsker å også rette opp mangler ved digitale filer, vi utbedrer feil og redigerer etter hva som er avtalt. Merk deg for øvrig våre retningslinjer for retusj.

Ved enkelte feil som f.eks. fargeavvik, snitting mm må du regne med å måtte komme tilbake til vårt studio for å avklare feil. Det henger sammen med at snitting kan gjøres på mange ulike måter. Når det gjelder fargeavvik så har skjermer ulik kalibrering og vi arbeider med filene ut fra våre standarder. Det kan igjen gi store forskjeller i hvordan et bilde oppleves på ulike skjermer. Bildene våre vil alltid være kalibrert opp mot fremstillingen av papirbildene.

Forventet tid ved reklamasjon

Når kunden henvender seg til oss om feil på produktet skal kunden forvente et svar i løpet av tre arbeidsdager, unntak er ferieavvikling i juli, hvor kunden vil få svar straks etter ferie.

Kunden vil få forespeilet en utbedringstid. Det kan ta noe tid å få spesialproduserte produkter laget på nytt, men det vil normalt ikke ta lenger tid enn det tok å produsere produktet første gang. Vi prioritere å få utbedret feil så raskt som mulig.

Gjelder kjøp hos oss

Disse betingelsene gjelder varer som er kjøpt etter en visningstime hos oss i våre lokaler.

Kjøp av produkter som er gjort i vår nettbutikk har egne betingelser som du kan lese her.

@Copyright. Teksten over er beskyttet i lov om opphavsrett. Kopiering er derfor ikke tillat!

X
    wpChatIcon