fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Fire bronse og en sølv

Det ble mange medaljer i årets laugskonkurranse i Østfold Fotograflaug for Haslien Fotografene. Jeanett fikk inn tre bilder, med bronse på alle tre. Marion fikk en sølv og en bronse i tillegg til en hederlig omtale.

Alle fotografer som deltar i konkurransen sender inn fire bilder hver til juryering, den fotografen som samler flest poeng stikker av med Daguerreprisen og blir årets fotograf. I år fikk Jeanett tredjeplassen og Marion fjerdeplassen i Laugskonkurransen.

Det er en skarp konkurranse og når ett av de fire bildene ikke når opp, så faller man fort nedover på den sammenlagte listen selv om man får medaljer på nesten alle bilder. Det ene bildet til Jeanett hadde en redigeringsfeil som vi ikke så selv, men som ble oppdaget av den dyktige juryen. Dermed falt Jeanetts bilde ut og topplasseringen glapp – en helt riktig beslutning av juryen å sende bildet ut.

Vi gratulerer Karin Pedersen med førsteplassen og Ida Hvattum med andreplass. Vi gratulerer også Fotograf Camilla Smistad Tofterå som fikk Infografikk-prisen, og gull, med det enkeltbildet med høyest poengsum i konkurransen. Alle tre er dyktige fotografer som har jobbet som fotografer gjennom mange år.

Haslien Fotografene har gjennom tolv år vært i toppen av Laugskonkurransen i Østfold. Her kan du se hele resultatlisten fra våre prestasjoner i Østfold Fotograflaug.