Foredrag på Scandinavian Photo

Fotografier som kommer ut på papir får en større betydning enn bilder som lagres på en harddisk. Det vil Marion Haslien fortelle om i sitt foredrag om «print og papir» hos Scandinavian Photo den 21. oktober klokken 14.00.

Haslien Fotografene med Marion i spissen har gjort det til en spesialitet å alltid levere kundene papirprodukter etter sine fotograferinger. Haslien Fotografene er blant de få studiofotografene i Norge som rendyrker dette tilbudet. Den grunnleggende forretningsideen er at kunder skal få kvalitetsprodukter til å dekorere i hjemmet med.

Foredraget vil ikke være fokusert rundt den tekniske biten hva gjelder fotoprint, men snarere en gjennomgang av hvorfor fotografer bør være opptatt av kvalitetssikring av egne fotoprodukter. Vi håper foredraget vil gi flere fotografer inspirasjon til å satse på foto på papir etter en fotografering.

Det er ikke første gang Marion har holdt foredrag om foto og papir hos Scandinavian Photo, det gjorde hun også i 2014. Foredraget om fotoprint ble da sendt på videostrøm og var blant det mest sette foredraget den gang. I år vil vi be om at foredraget ikke sendes på nett fordi vi ønsker å dele mer personlig og inngående.

Les også om andre foredrag med Marion her.

Haslien Fotografene er samarbeidspartner til Canson og vil vise eksempler på fotografier vi printer på dette papiret. Dersom du er interessert i å lese mer om foto og papirprint kan du lese mer om dette på våre nettsider her:

Marion Haslien har vært foredragsholder hos Scandinavian Photo i flere år. Under årets høstseminar deltar hun med foredrag om papir.

Marion Haslien har vært foredragsholder hos Scandinavian Photo i flere år. Under årets høstseminar deltar hun med foredrag om papir.

    Menu