Fornyelse, fornyelse og fornyelse

Vi fotografer har en ting til felles med artistene og det er at man ikke kan slå seg til ro med en slager fra i går. Derfor arbeider vi kontinuerlig med å fornye oss. Det tar gjerne en del tid i en ellers så hektisk hverdag, men det er helt nødvendig for å holde «kondisjonen» i dette faget.

Akkurat nå om dagen er vi inne i flere spennende prosjekter både internt i bedriften og utad mot våre kunder. Som jeg fortalte i et tidligere blogginnlegg har vi allerede gjort forandringer i studio. Nå om dagen arbeider vi også med nye kulisser i studio.

"behind the scenes" Som du ser har vi laget bakgrunn av sort tøy som dekker til flisene i bassenget. Det er artig å eksperimentere med andre farger enn blå fliser.

«behind the scenes» fra fotografering under vann. Som du ser har vi laget bakgrunn av sort tøy som dekker til flisene i bassenget. Det er artig å eksperimentere med andre farger enn blå basengfliser.

Jeg vet at mange av dere som følger bloggen er spente på å få se noe av det vi har gjort. La meg få sagt at det er utrolig gøy at så mange følger oss. Artig er det også at vi får tilbakemeldingene fra andre småbedrifter, som ikke en gang driver i fotobransjen, men som har til felles med oss at de driver familiebedrift. De forteller at de følger oss og henter inspirasjon – så gøy!!!

Tiden er vår største utfordring og det rammer dessverre fotobloggen, men vi har konkrete planer om å gjøre «bot og bedring». Vi har jevnlig oppdatert bloggen vår siden 2010 – i begynnelsen hadde vi bloggen på en annen adresse og den ligger fortsatt ute her. Vi forsøker å ikke la det gå mer enn en uke mellom hver oppdatering – noe vi ikke har klart det siste året.

Av prosjekter vi jobber med nå om dagen har jeg lyst til å nevne at vi er i gang med å bygge et lydstudio. Vi har et uthus på tomten som nå skal rehabiliteres til dette. Det er ingen planer om å bytte bransje 😊, men snarere å styrke vår stilling som studiofotografer. Vi skal fortelle deg mer om dette senere.

I det siste har jeg selv arbeidet med kunstprosjekt der jeg fotograferer under vann. Vi har tatt undervannsbilder i bassenget vi har her i vårt studio. Bildene er tiltenkt utstillinger som vi er invitert til. Bildene skal også anvendes i nye kundebrosjyrer som sier litt om hvordan vi jobber med denne typen fotografering.

Med basseng følger også daglig vedlikehold som målinger av PH- og klorverdier. Dette har vi også utarbeidet rutiner for å dokumentere i møte med våre kunder. Når de går ut i vårt basseng skal de ikke bare ha behagelige temperaturer på vannet, men de skal også vite at vi jobber for god vannkvalitet.

I linken kan du se bilder vi har tatt av gravide i vann – her har vi imidlertid ikke dekket til flisene med bakgrunn.

I disse dager er vi engasjert i flere bedriftsoppdrag. Neste uke skal vi blant annet til Oslo for å fotografere for en bedrift. I utgangspunktet reiser vi ikke til Oslo for å påta oss jobber, men dette er en tidligere kunde som har vært i vårt studio. Når tidligere kunder er villig til å betale for at vi reiser ut, så stiller vi opp.

Ellers har jeg lyst til å nevne at vi også har vært inne i flere prosjekt i de store hovedstadsavisene. Her har vi levert både foto og layout. Ja, layout!! 😊 Martin som er vår mann på design har blant annet designet flere sider i avisene – han har også laget grafiske elementer for Luftfartsverket i Dagens Næringsliv. Denne uka var flere sider i et bilag i Aftenposten laget av Martin. En jobb han gjør på oppdrag for oss til disse bladene.

For oss er det en styrke å kunne levere både på foto og design. Når vi lager album til våre kunder handler det om to viktige områder; gode bilder og god design.

Nå har jeg nevnt litt om mange ulike ting vi arbeider med. Jeg skal dele mer med deg senere – vi har mye spennende å fortelle om. Ikke minst har vi mange gode tips vi ønsker å dele.

Ha en god helg!

Vi har 34 grader i vannet året rundt. Bassenget ligger på vårt studiotak og er til fotografering under vann. Som du ser har vi dekket flisene med en bakgrunn som vi legger i vannet.

Vi har 34 grader i vannet, året rundt. Bassenget ligger ute på vårt studiotak (tak-terrasse)  og er til fotografering under vann. Som du ser har vi dekket flisene med en sort bakgrunn som er lagt i vannet. Vi gleder oss til å vise deg bildene fra fotograferingen med Lise Marie som er en utrolig dyktig modell.

Menu