fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Første og andreplass til Jeanett og Marion

I den årlige konkurransen blant profesjonelle fotografer i Østfold Fotograflaug ble det ett gull og tre sølv til fotografene i Haslien Fotografene.  I tillegg ble det tre hederlige omtaler.

Jeanett fikk Daguerreprisen og tittelen «Årets fotograf i Østfold» med ett gull, ett sølv og to hederlige omtaler. Jeanett hadde også det enkeltbilde som fikk høyest poeng i konkurransen og fikk derfor «Infografikk-prisen» i tillegg. Marion sikret seg andreplassen i konkurransen med to sølv og en hederlig omtale.

Alle bildene vi sendte inn i år var fotografier vi har tatt av kunder som har gitt oss bildetilladelse til å anvende fotografiene.

Fotografene som deltok i konkurransen representerer fotografer fra Østfold som er tilsluttet, Norges fotografforbund, som er Norges største forbund for fotografer. Østfold Fotograflaug består for tiden av 28 medlemmer (to er leverandør-medlemmer), hvorav 11 fotografer som stilte i årets konkurranse. Hver fotograf sender inn fire bilder som juryeres av et uavhengig dommerpanel fra ett annet Fotograflaug. I år var det Vestfold Fotograflaug som vurderte fotografiene til fotografene i Østfold.

Fotografer fra Haslien Fotografene har hevdet seg i toppen av laugskonkurransen i Østfold siden 2010.

Her kan se resultatlisten fra laugkonkurransen i tidligere år:

Jeanett Haslien ble "Årets fotograf" i Laugskonkurransen i Østfold Fotograflaug. Tittelen "Årets fotograf" går til den fotografen som har høyest poengsum totalt. I tillegg hadde Jeanett det enkeltbilde som hadde høyest poengsum. Resultatene fra konkurransen presenteres på det årlige julebordet for fotografer som holdes hos Lundeby. Foto: Frdrik Jonassen

Jeanett Haslien ble “Årets fotograf” i Laugskonkurransen i Østfold Fotograflaug i 2018. Tittelen “Årets fotograf” går til den fotografen som har høyest poengsum totalt. I tillegg hadde Jeanett det enkeltbilde som hadde høyest poengsum. Resultatene fra konkurransen presenteres på det årlige julebordet for fotografer som holdes hos Lundeby. Foto: Frdrik Jonassen