fbpx

Foto-gaver til jul?

Planlegger du å gi fotograver til jul er et tips å tenke på dette nå. I hvertfall dersom du skal gjennom hele prosessen fra fotografering til produkter. Har du vært til fotografering hos oss tidligere i år og ønsker produkter er du alltid prioritert i køen av bestillinger frem mot jul.
Vi er imidlertid glad for alle bestillinger vi kan få så tidlig som mulig, selv om du altså skal ha produktene i november/desember. Erfaringsmessig er det alltid noen som kommer litt for seint i gang med å bestille.
For selv om vi er fire personer som jobber på fulltid med produksjon her i vårt fotostudio i Sarpsborg kan det bli ganske hektisk. Vi gjør selvsagt alt vi kan for å hjelpe alle, men i den mest hektiske perioden frem mot jul er det tre kategorier kunder som blir prioritert:

  1. Vi vil alltid strekke oss langt for kunder som allerede har vært inne til fotografering og som ønsker etterbestilling.
  2. Nyfødtfotograferinger – dette er kunder som ikke kan vente med fotografering.
  3. Gravidfoto – her kan man heller ikke vente med fotografering.

Tradisjonelt vil vi sette opp færre fotograferinger de siste fjorten dager før den 16. desember som er postens frist for innlevering av pakker som skal sendes i Norge. Posten har tradisjonelt lovt at pakker som er levert til denne fristen skal kunne nå frem til mottakeren før jul. Mange av våre kunder har familie andre steder i landet som skal få fotogaver av dem, derfor må vi sikte mot den 16.

De siste fjorten dagene før denne datoen er det full rulle i produksjon av album og forstørrelser. Det vil trolig bli mulighet for fotografering også etter denne datoen, men hvor mye vi rekker vil være avhengig av hvor langt vi er kommet i produksjonen.

Bildet vi har lagt ut i dag er av en liten nusselig gutt som nylig besøkte vårt fotostudio.

haslien-barn-fotografering-sarpsborg-portrett-ettår-jul-snø

X
    wpChatIcon