fbpx

Fotografering ute på lokasjon

Vi fotograferer gjerne ute på lokasjon når været innbyr til det. Det skjer mot et lokasjons-tillegg som prises avhengig av hvor fotograferingen skjer – be derfor om pris på dette når du gjør bestilling av fotografering. Vi reiser også utenfor Sarpsborg – som for eksempel Fredrikstad og Moss. (Vi reiser imidlertid ikke ut av Østfold.)

Når vi fotograferer bryllup, skjer dette nesten utelukkende ute på lokasjon. Familiebilder synes vi også gjør seg bra ute på lokasjon – som vist i dagens bildeserie. En vakker familie som vi har vært så heldige å få fotografere ved flere anledninger.

Se flere familiefotograferinger her.

Gravidfotografering, konfirmant og barnefotografering er andre typer fotografering vi gjerne foretar ute. Senest i dag hadde vi en gravidfotografering ute på lokasjon. Været i Norge er som kjent ganske ustabilt, derfor forsøker vi å legge opp til flere alternative datoer for fotografering ute, slik at man kan sjonglere mellom ulike dager for å få en soldag.

Så litt om hverdagen her i vårt fotostudio:

Som vi kunngjorde på vår Instagram på mandag er alle ansatte i Haslien Fotografene tilbake etter fire uker ferie. Det er en fin gjeng som gyver løs på de mange oppgavene som venter. Vi har allerede gjort unna flere fotograferinger i løpet av uken og avslutter den lørdag med to bryllupsfotograferinger.

Se våre bryllupsfoto her.

I vårt fotoverksted er produksjonen igjen oppe og går for fullt. De mange bryllup som ble fotografert rett før sommerferien skal nå få sine takkekort. Nyfødte barn skal ha takkekort og dåpsinvitasjoner skal lages. Alt dette blir håndtert etter de avtaler som er gjort med våre kunder.

Ha en fortsatt fin uke! ….og takk for at du kikker innom bloggen vår. Vi kommer til å oppdatere bloggen hyppigere nå som ferien er over. Vi har masse flotte bilder som vi ønsker å vise frem!

Haslienotografene-familie-foto-utenførs-sommer-portrett-1år-gruppe-natur-sarpsborg-fotograf01Haslienotografene-familie-foto-utenførs-sommer-portrett-1år-gruppe-natur-sarpsborg-fotograf02Haslienotografene-familie-foto-utenførs-sommer-portrett-1år-gruppe-natur-sarpsborg-fotograf03Haslienotografene-familie-foto-utenførs-sommer-portrett-1år-gruppe-natur-sarpsborg-fotograf04Haslienotografene-familie-foto-utenførs-sommer-portrett-1år-gruppe-natur-sarpsborg-fotograf05Haslienotografene-familie-foto-utenførs-sommer-portrett-1år-gruppe-natur-sarpsborg-fotograf06Haslienotografene-familie-foto-utenførs-sommer-portrett-1år-gruppe-natur-sarpsborg-fotograf07