Fotoshoot med Thea

Mange unge drømmer om å bli fotografert hos en profesjonell fotograf for å få bilder som kan brukes i sosiale medier. Det kan imidlertid gjøre et stort innhugg i et slunkent studiebudsjettet – men kanskje kan man alliere seg med familien og dele kostnadene?

Hos oss får du både papirbilder og digitale filer til bruk på nett. Dermed innfris både de unges ønsker og foreldrenes ønsker. Foreldrene får noe håndfast – et kvalitetsalbum eller forstørrelser av ypperste kvalitet, mens de unge får digitale filer til fri bruk på nett.

De digitale filene får man nærmest med på kjøpet om man først har kjøpt papirbilder. Man betaler kun et ekspedisjonsgebyr på 300,- kroner – uansett antall bilder på cd.

Et album blir ivaretatt og er noe du vil forholde deg til hele livet, mens digitale filer har en tendens til å bli borte etter en tid. Hos oss legger vi gjerne de digitale filene på en CD inn i albumet – dermed er det også en større sjanse for at filene ikke blir borte.

Thea (bildet under) ønsket seg digitale filer til bruk på nett. Med vår løsning fikk hun digitale filer, mens familien fikk et flott album.

Hun bestilte også sminke og hårstyling som ble utført av makeup-artist Cesilie Strand her i vårt studio i Sarpsborg.

Sjekk våre priser her.

Ps. Vi blir kjempeglade dersom du ønsker å følge oss på FACEBOOK, det kan du gjøre ved å klikke Haslien Fotografene!

Familien til Thea fikk et flott album, mens hun selv sikret seg digitale filer.

Familien til Thea fikk et flott album, mens hun selv sikret seg digitale filer.

Menu