Fullbooket i hele sommer

Dessverre har vi ingen ledige timer for fotografering  før august. De som ønsker det kan imidlertid stille seg på liste dersom det skulle komme avbestillinger. Vi er selvsagt glad for alle som ønsker å bruke oss som fotografer, men er lei oss for å måtte skuffe de vi ikke kan hjelpe.

Alle som har vært – eller som kommer til fotografering – vil få visningstimer nå i mai og juni. Vi har altså tatt høyde for at disse skal få visningstime.

I dag er vi to som fotograferer her hos oss. Vi har lenge vurdert om vi skal ta inn flere fotografer, men har foreløpig falt ned på at vi ikke vil ansette flere nå. Vi er i dag en liten familiebedrift bestående av mor og datter. For oss handler det mye om at vi ønsker å ha en personlig kontakt med våre kunder.

Følg oss på bloggen i sommer, vi har mange spennende prosjekter som vi gjerne deler med dere. Sist helg var vi ved et slott og fotograferte et par. Det er litt hemmelig enda, 🙂 men vi gleder oss til å kunne vise noen av disse bildene.

Ellers ser vi at det er en økende etterspørsel etter fotografer som også kan levere fotoprodukter . (Altså levere mer enn digitale filer.) Kunder som har fått album og veggbilder tipser venner og bekjente om oss.

Det er artig å se at gammeldags håndverk står seg i en digital tid. I den sammenheng arbeider vi  nå med å lansere en ny modell for å vise frem våre produkter.  Her vil vi vise hvor unikt og flott papirbilder står seg i forhold til bilder på en PC-skjerm eller i digitale rammer.

Selvsagt er det fint med bilder på Facebook – noe du også får av oss. Men kvalitetsbilder i ramme og album  har en egen evne til å «overleve», mens digitale filer har en tendens til å drukne i mengden. Privat har vi sett at bilder vi selv tok for ti år siden bli glemt på en harddisk, mens papirbilder av generasjoner før oss har overlevd i album og på vegger i vår familie i over hundre år.

Dette bildet er hentet fra en av flere fotograferinger vi har hatt i dag. To søte søsken som smiler sååååå utrolig søtt.

Dette bildet er hentet fra en av flere fotograferinger vi har hatt i dag. Se på disse søte små tullene her, de var sommerlig kledd med flott kjoler og friske farger.

Menu