Gøy med Beyoncés gravidfoto

Vakre Charlotte fra Halden er en av mange som har valgt blomster som piff under fotograferingen. At blomster er populært til gravidfotografering har vi merket for lengst. Derfor lagde vi også en egen brosjyre om blomster til fotografering i fjor.

I brosjyren viser vi ikke bare foto av gravide, men også bilder av nyfødte tatt med blomster – se den her.

Blomster kan anvendes forsiktig, slik vi har gjort under fotograferingen av Charlotte, men også med mer blomster som du kan se eksempler på i brosjyren. Det er opp til den enkelte hvor mye blomster man ønsker.

I MinMote i VG kunne man se Beyoncé med sine gravidfoto tatt med blomster. Vil man ha store mengder blomster og sterke farger eller duse toner med mindre mengder blomster? Blomster er uansett fantastiske som piff under fotograferingen.

Som vi skrev i et innlegg før jul, så har blomster nærmest vært uimotståelig i bildekunsten opp gjennom flere århundre.

NB! Vi har også egen temaside med flere hundre gravidfoto – Den finner du her

Vi tar imot kvinner fra hele Norge til gravidfotografering. Kommer du fra Oslo er det ca en time med bil hit. Det går buss hver time fra hovedstaden til oss. Se vei-beskrivelse fra Oslo til oss her.
gravid-foto-fotograf-gravidfoto-haslien-halden-sarpsborg-moss-råde-rygge-østfold-pris-magebilde-uke-graviditet-portrett01gravid-foto-fotograf-gravidfoto-haslien-halden-sarpsborg-moss-råde-rygge-østfold-pris-magebilde-uke-graviditet-portrett02gravid-foto-fotograf-gravidfoto-haslien-halden-sarpsborg-moss-råde-rygge-østfold-pris-magebilde-uke-graviditet-portrett03gravid-foto-fotograf-gravidfoto-haslien-halden-sarpsborg-moss-råde-rygge-østfold-pris-magebilde-uke-graviditet-portrett04

Menu