fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Gratis veiledning og planlegging

Som en kunst- og håndverksbedrift står vi for helheten gjennom hele fotoproduksjonen. Det starter med planlegging før fotografering, til oppsett i studio, selve fotoopptaket til etterproduksjon, alt kommer fra fotografens hånd. Haslien Fotografene er blant de få fotostudioene i Norge som rendyrker denne tradisjonen som har fulgt fotofaget tilbake til 1800-tallet.

Men selv om vi holder på de lange håndverks-tradisjonene, er Haslien Fotografene en innovativ og moderne fotobedrift som involverer kundene på en ny måte. Det er våre kunder som skal ha produktene i boligen, derfor ser vi det som vår oppgave å hjelpe kunden frem til et profesjonelt resultat som passer deres hjem. Det være seg album eller bilder på vegg.

Før du kommer til fotografering vil vi ha deg med på planlegging av fotografering – dette er bakt inn i prisen du betaler for fotografering.

(Saken fortsetter under Instagramposten.)

Vi ser på oss selv like mye som en del av interiørbransjen som del av fotografbransjen. Vi følger interiørtrender for å være oppdatert, hvor vi ser etter sammenheng mellom fotografering og produkter til folks hjem. I tillegg har vi mer enn 20 års erfaring med visningstimer hvor vi samtaler med kunder om interiørløsninger.

(Saken fortsetter under Instagramposten.)

Er du på jakt etter en fotograf som kan ta deg gjennom hele prosessen fra fotografering til ferdig produkt, så er vi den spesialforretningen for deg. Vi gir «faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt». Vår visjon er å være blant de beste fotostudioene i Norge!

Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.