fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Gravid og ønsker fotografering?

Selv om Haslien Fotografene er en liten lokal familiebedrift i Sarpsborg har vi kunder som kommer fra hele landet for gravidfotografering. Dette året har vi hatt besøk fra Nord-Norge, Vestlandet og Sørlandet. Har du også lyst til å besøke oss gir vi deg her en liten vei-beskrivelse:

Det tar ca. en time med bil fra Oslo til vårt studio. Det går også buss hver time fra både Oslo og Halden. Skulle du holde til i Sverige finnes det også gode bussforbindelser.

Studio holder til ved det nye sykehuset i Østfold. I google maps kan du se hvor du går fra bussholdeplassen ved sykehuset til oss.

Kunstbilder

Dersom du ønsker at dine foto skal kunne være mer enn noen digitale filer på en harddisk skal du besøke oss. Haslien Fotografene har stort fokus på produkter etter en fotografering. Vi ønsker at dine foto skal fremstå som kunst du kan anvende som dekorasjon i ditt hjem. Haslien Fotografene er flere ganger premiert for sine fotografier. Les mer her om hvor viktig detaljene er for å fremstille et godt foto til ditt hjem.

Lang tradisjon

Før gravidfotografering ble populært i Norge hadde vi ofte både akt og -boudirfotografering i vårt studio. Gravidfotografering er på en måte en videreføring av denne type fotograferingen. Vi har holdt foredrag om denne type fotografering og har hatt flere utstillinger med våre bilder. Du kan lese mer om dette her.

Nyttig informasjon

  • Vi har eget temagalleri med flere hundre gravidfoto som du kan se. Merk deg at vi har måtte dele opp bildevisningen i flere gallerier fordi det er så mange bilder. Temasiden finner du på www.gravidfoto.no 
  • Vi har laget en informasjonsside med mer inngående informasjon om vår gravidfotografering som du finner her. Der fins også en “spørsmål og svar” rubrikk.
  • Du vil legge merke til at vi også har mye blomster med i våre fotograferinger. Det er helt frivillig om man ønsker å anvende blomster og skulle du være interessert i det har vi en egen informasjonsbrosjyre her.

Gravidfoto under vann

Hos Haslien Fotografene har vi i tillegg et eget basseng for fotografering under vann. Dersom det frister med den type fotografering kan du se eksempelbilder på dette her. Vi har egenhendig sydd bakgrunner som gjør at vi nå kan tilby farger som bakgrunn i bassenget. Det gir flere farge alternativer forutenom den klassiske blå bassengfarge.

Sminke

Vi har en egen makeupartist tilgjengelig i studio for å hjelpe deg med sminke dersom du ønsker det. De aller fleste velger faktisk hjelp til sminke når de kommer til oss. Alt dette informerer vi om  etter at timen er bestilt hos oss.

Gravidbildene vi har publisert i dag er fra en gravidfotografering vi gjorde nå i november. Kvinnen venter hun sitt andre barn, og som sist, ønsker hun fotografier fra dette svangerskapet også. Mange andre kvinner velger som henne, å komme tilbake for å få dokumentert også neste graviditet. Bildene kan man få i album og som veggbilder. I tillegg får du kopier av de bildene du har kjøpt for eventuel bruk på sosiale medier.