Gravid? Vi trenger modell

Haslien Fotografene er et av Norges største fotostudio på gravidfotografering. Vi ønsker også å være best og arbeider kontinuerlig med å fornye oss. Våre bilder har flere ganger vært omtalt i media og har blant annet vært til inspirasjon i dansk TV. Se også våre gravidfoto av Caroline Berg Eriksen her.

Vi tester stadig ut nye ideer og de fleste ideene gjennomfører vi med våre kunder uten å søke modeller. Denne gangen har vi et prosjekt på gang som krever litt forberedelser. Samtidig ønsker vi å bruke bildene på vår nettsider. Derfor går vi bredt ut for å sikre oss modeller som på forhånd kan gi oss godkjenning til å anvende bildene til dette formålet.

Bildene vil vise noe nakenhet, men ikke mer enn det man finner blant våre bilder i vårt galleri på nettsiden med gravidfoto. Vi viser for eksempel aldri kjønnsorgan i denne type fotografering. Målet med fotograferingen er å inkludere et nytt konsept som vi kan tilby våre kunder som ønsker gravidfotografering. Derfor trenger vi bilder som kan eksemplifisere dette konseptet.

Vi ser for oss at fotograferingen kan gjøres i juni til august.

Som takk for hjelpen vil du få bildeforstørrelser til en verdi av 5000 kr.

Send oss fullt navn, telefonnummer og bilde av deg selv på mailen modell@haslien.no

Alle som tar kontakt vil få svar onsdag 07.06.17.

Gravidfoto vi viser i dagens bloggpost er fra en gravidfotografering gjorde i vårt fotostudio nylig.

TIPS: SE VÅR BROSJYRE MED GRAVIDFOTO MED BLOMSTER.

Foto av gravid kvinne i studio

Gravid kvinne tatt i Hasliens studio

Gravidfotografering mot vindu i studio

Menu