fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Gravidfoto 2016/2017

I dagens fotoblogg legger vi ut en liten serie gravidfoto som vi tok nylig. Dersom du ønsker gravidfotografering hos Haslien Fotografene kan det være smart å sette seg inn i hvordan vi arbeider og hvilke betingelser vi har.

Å få gode bilder handler alltid om et godt samarbeid mellom oss som fotograferer og deg som kunde. Vi har begge felles interesse i å få til så gode bilder som mulig. Da kan det være smart å være litt forberedt før du kommer til fotografering.

Vårt tips er at du leser våre priser og betingelser aller først. Det er verdt å merke seg at vi ikke selger høyoppløselige filer til selvprint. Haslien Fotografene er kjent for sin satsing på produkter og ser på fremstilling av bilder etter en fotografering som like viktig som selve fotograferingen. Mange lurer på hvorfor vi lykkes så godt med gravidfotograferingen og svaret ligger nettopp her. Vi ser hvilke bilder som egner seg godt i produktfremstillingen etter en fotografering. Bilder skal ikke bare ta seg godt ut på Facebook – de skal også presenteres på en skikkelig måte i album eller som veggbilder. Les mer om dette her for å forstå vår forretningsfilosofi: Vi selger ikke høyoppløselige filer og er stolte av det.

Så får man selvsagt digitale filer til nettbruk. De får du gratis! Du betale kun et ekspedisjonsgebyr på kr 390,-  uansett antall bildefiler. (Altså de bildene du først har kjøpt på papir.)

I samarbeid med deg lager vi unike løsninger i en visningstime. Les mer om visningstimen som er helt avgjørende i arbeidet frem mot et profesjonelt produkt.

Det aller viktigste er kanskje at du leser vår informasjon om gravidfotograferingen som du finner her. Vi har publisert en rekke artikler om gravidfoto på vår fotoblogg som også kan være verdt et besøk.I tillegg har vi kanskje Norges største galleri med gravidfoto her. Dessverre tar det litt tid å få lastet ned bildegalleriene da det er mange bilder i hvert galleri.

Vi har stor pågang fra Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold – men også fra resten av landet. Vi kan dessverre ikke love at vi klarer å finne plass til alle som vil inn til fotografering høsten/vinteren 2016/2017 da vi har en ansatt i barselperm.

Haslien Fotografene_gravid-foto-graviditet-pris-magebilder-gravidfoto-sarpsborg-oslo-fredrikstad-uke-30-31-annbefales-graviditet-momtobe-pregnancy-gravidmage-fotograf-haslien01Haslien Fotografene_gravid-foto-graviditet-pris-magebilder-gravidfoto-sarpsborg-oslo-fredrikstad-uke-30-31-annbefales-graviditet-momtobe-pregnancy-gravidmage-fotograf-haslien02Haslien Fotografene_gravid-foto-graviditet-pris-magebilder-gravidfoto-sarpsborg-oslo-fredrikstad-uke-30-31-annbefales-graviditet-momtobe-pregnancy-gravidmage-fotograf-haslien03Haslien Fotografene_gravid-foto-graviditet-pris-magebilder-gravidfoto-sarpsborg-oslo-fredrikstad-uke-30-31-annbefales-graviditet-momtobe-pregnancy-gravidmage-fotograf-haslien044

Vi kan også fotografere med blomster. Vi bruker da alltid friske blomster. Disse kjøper vi på Guttas blomster på Grålum. Gi oss beskjed på forhånd dersom du ønsker blomster i dine bilder.

Vi kan også fotografere med blomster. Vi bruker da alltid friske blomster. Disse kjøper vi på Guttas blomster på Grålum. Gi oss beskjed på forhånd dersom du ønsker blomster i dine bilder.