fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Gravidfoto av Ida

I dagens blogginnlegg viser vi et gravidfoto av vakre Ida. Vi viser også hvordan fasjonable gravidbilder kan ta seg ut i stua. Bildene vi har plukket ut passer godt til dagsorden for denne uken som vil bestå av nettopp flere gravidfotograferinger. Vi opplever å få besøk fra hele østlandet hit til vårt fotostudio for nettopp gravidfotografering. Det er hyggelig når vi får slik respons på våre gravidbilder.

Mange kunder bestiller veggbilder og oppgir at de vi ha gravidbildene i sin egen stue.  Velger man en bildestil som er litt fasjonabel er det utvilsomt lekkert å ha fotografiene nettopp i stuen. Litt lenger ned i dette blogginnlegget kan du se et eksempel som vi har konstruert med et gravidfoto som vi har tatt.

Andre velger å ha bildene helt for seg selv i et album, mens andre igjen går for en løsning der man mikser bilder fra gravidfotograferingen med den nyfødte i ett og samme album. Da kommer man senere tilbake til en nyfødtfotografering, men det avgjør du altså selv.

Dersom du besøker vårt fotogalleri med gravidfoto kan du selv se hvilke sjangre vi fotograferer.

Du kan også se et eget galleri med nyfødtfoto her.

Som nevnt innledningsvis får vi henvendelser fra gravide kvinner som kommer fra Moss, Fredrikstad og indre Østfold, men også fra resten av Østlandet. Derfor kan det kanskje være greit å minne om at det er gode bussforbindelser til vårt fotostudio som ligger ved det nye Østfold Sykehuset som bygges på Kalnes.

Kommer du som reisende fra Oslo med buss, går du av ved det nye Østfold sykehuset. Fra bussholdeplassen er det i ca 900 meter å gå. ( Linje 3, Oslo-Halden-Strömstad) Du bruker litt over en time med buss fra Oslo til vårt fotostudio.

Velkommen til vårt fotostudio i Sarpsborg!

NB! Har du lest vår sak om hvordan vi arbeider med regi under fotografering?

Gravidfoto av Ida fra Sarpsborg.

Gravidfoto av Ida fra Sarpsborg.

Fasjonable gravidfoto kan fint plasseres i en stilig stue. Her med et gravidfoto vi har tatt. Illustrasjonsfoto

Fasjonable gravidfoto kan fint plasseres i en stilig stue. Her med et gravidfoto vi har tatt. Illustrasjonsfoto