fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Gravidfoto og albumboks

I dagens bloggpost viser vi gravidfoto som vi nylig tok i vårt studio. De ferdige bildene på papir ble lagt ned i en elegant albumboks med sølvtrykk av teksten «Leonarda i mors mage» på lokket.

Den grafiske utformingen ble gjort av vår grafiker Martin Haslien. Litt lenger ned i bildeserien kan du se at det er laget en «klisjé» med innskriften som igjen blir brukt til å prege albumboksen.

Som vi skrev i et blogginnlegg sist uke, kan man få spesiallaget monogram hos oss. Dette er dekorativt å ha både utenpå album og fotobokser. Ønsker man glassbokser kan vi håndgravere monogram på glassboks.

Det er et lite stykke håndverk i alle ledd i vår produksjon.

Det er et lite stykke håndverk i alle ledd i vår produksjon. Det vil du se ut av blogginnlegget vi publiserte sist uke. Dersom du går inn og ser på linkene i saken fra sist uke, vil du kunne se videoer som viser hvordan vi jobber med alle detaljer.

Dette er et eksempel på en klisje (stempel) som vi har designet her hos oss. Denne brukes til å trykke på f.eks album med sølv- eller gull folie.

Vil du se flere gravidfoto tatt av oss, kan du gå til vår nettside www.gravidfoto.no Her vil du finne flere hundre gravidfoto som er tatt i vårt fotostudio.

Hos oss kan du få låne enkelte klær som er spesial-designet til gravidfotografering. Vi arbeider også med å lage egne kulisser som brukes som bakgrunn til våre fotograferinger. Vi har tidligere delt i vår fotoblogg hvordan bakgrunner lages hos oss.

Her ser man preget fra klisjen (stemple) er trykket på albumboksen. Dersom du følger linker som er henvist i saken, kan du få et innblikk i hvordan vi lager dette. Det er håndverk i alle ledd.

Du er velkommen til å kontakte oss dersom du er på jakt etter studiofotograf. Vårt motto er «Faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt»

NB! Visste du at vi sender ut to ulike typer nyhetsbrev? Ett for alle som vil følge med på hva som skjer hos oss og et eget nyhetsbrev kun for studiofotografer.  Abonner på nyhetsbrev fra Haslien Fotografene her.

Vi har også tilgang på blomstervegg som kan benyttes under fotografering i vårt studio. Alt vi har av rekvistia er gratis, men blomsterveggen må leies.
Hos oss fotograferer vi også med ekte blomster. Det kan du lese mer om dersom du går inn på vår side med gravidfoto. Der vil du finne egen link som viser ulike bilder tatt med blomster. Denne veggen er laget av kunstige blomster.
I linkene lenger opp i saken kan du se hvordan vi har lager bakgrunnen som er anvendt til disse bildene. Alt er selvlaget.