Gravidfoto under vann

Dersom man er ute etter bilder som er litt annerledes til å ha på veggen kan kanskje gravidfotografering under vann være noe å satse på? Vi i Haslien Fotografene har eget basseng i tilslutning til studio som er bygget nettopp for undervannsfotografering.

Vårt basseng holder 33-34 grader, så du vil ikke fryser under bildeopptak. Skal du fotograferes under vann må du imidlertid like å være under vann. Er du redd for vann i øynene eller må holde deg for nesen vil det bli en ekstra utfordring 😊

I videoen til høyere kan du se bassenget som plassert på takterrassen over vårt fotostudio.

Er du nysgjerrig på våre gravidfoto kan du besøke vårt temagalleri for gravidfoto. Vi har nemlig dedikert en egen side for kun gravidfoto. Her finner du flere hundre gravidfotografier.

Haslien Fotografene tar imot gravide kvinner fra hele Norge til gravidfotografering. Det er kun en time med bil fra Oslo til vårt fotostudio i Sarpsborg. Vi ligger rett ved E6 og det nye Østfold Sykehuset. Det går også buss mellom Oslo og Sarpsborg hver time. Du finner mer vei- og bussbeskrivelse på vår kontaktside.

 

Gravidfoto tatt under vann egner seg som veggbilder. Se vår nettside for gravidfoto for å se flere hundre gravidfoto. www.gravidfoto.no

Gravidfoto tatt under vann egner seg som veggbilder. Se vår nettside for gravidfoto for å se flere hundre foto av gravide. www.gravidfoto.no Bildet av stuen er fotomontasje.

Menu