fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Gull på kroppen og gullunge i magen

Med gull i magen og gull på kroppen. Dagens bloggpostbilde er fra fjorårets gravidshoot hvor vi utførte en prosjektfotografering, hvor vi bekledde ei gravid med pålimt bladgull. Det ferdige innrammede fotografiet skal nå opp på veggen i vårt eget studio.

Vi har valgt å fremstille fotografiet på vanlig Luster fotopapir, men vurderte også å kjøre det på sølvpapir. Når man printer på sølvpapir vil man få en ekstra shine i bildet. I tillegg er mulighetene for innramming mange. Om vi hadde valgt en skikkelig blank og skinnende gullramme, så ville det det gitt en ekstra glam-effekt.

Denne gangen ønsket vi ikke en alt for sterk shine-effekt, så vi valgte heller en mer dempet gull-touch på rammen som har innelist til passepartouten.

LES OGSÅ: All in the details

Hektisk uke

Vi har lagt bak oss en frihelg – i alle fall en nesten frihelg. Det ble en hastejobb med produktfotografering søndag ettermiddag og kveld. Ellers har helgen gått med til hygge med barnebarn og kos i avslappet atmosfære på fantastiske The Well. En deilig og innholdsrik helg!

Denne uka vil vi ta fatt på mange av de oppgavene vi aldri fikk tid til før jul. Fremfor oss ligger en uke med endel visningstimer for kunder som ble fotografert føre jul. Senere denne uken får vi besøk av en selger for kinoreklame.

Vi er så utrolig lei av Facebook som markedsføringsarena, så nå søker vi nye, og kinoreklame er en av flere kanaler vi nå vurderer å anvende. Det gjenstår å se om vi kaster oss på, men vi har i alle fall invitert til et orienteringsmøte om kinoreklame. ?

Denne uka skal vi sondere lokalene til en aktør som vil ha bildene våre utstilt. Dette er en av Norges største innenfor sitt segment ….vi gleder oss virkelig til å fortelle mer…. dette er en aldri så liten fjær i hatten for oss! 🙂

1. januar startet vi med “ny drakt”. Det vil si, vi publiserte da vår hoved nettside med et nytt design. Har du ikke sett designet på vår hjemmeside, kan du kikke på det her.  (Nytt design sees best fra en stasjonær maskin) Legg også merke til at vi har publisert vår visjon for bedriften på den nye nettside. Visjonen finner du her.

Vi ønsker dere alle en riktig fin uke!

Et litt annet motiv enn det som er satt i rammen, men samme gravide kvinne.

Den gravide kvinnen er påført bladgull. Her har vi satt inn fotografiet i ramme med diskret gullkant, samt innelist i gull mot en mørk passepartout.