fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Har du besøkt vårt galleri med gravidfoto?

I dag legger vi ut en serie med gravidfoto som er tatt her i vårt fotostudio i Sarpsborg. Vi har for øvrig flere hundre bilder på eget galleri for gravidfoto, derfor bør du besøke vår side med gravidfoto. Hos Haslien Fotografene har vi egne gallerier for aktfoto, gravidfoto, portrettfoto, bryllupsfoto, barn etc.

NB! Dersom du surfer på mobil eller nettbrett vil du bli vist videre til mobilversjonen av våre temasider. Mobilversjonen av våre nettsider har ikke så mange bilder som nettsiden du får opp på Laptop eller en stasjonær PC.

Bildeserien i dette blogginnlegget er av Ida som for øvrig har blitt mor i disse dager 🙂

Vi har to typer gravidfoto: Gravid akt og gravid standard. Under «Gravid akt» har vi mye fokus på kun mage og bildene blir tatt helt naken, kanskje noe tildekket. Mens «Gravid standard» er bilder som tas med klær og undertøy. Man kan også få noen bilder naken i «Gravid standard», dersom det er ønskelig.

Her finner du vårt galleri med gravidfoto.

Takk for at du følger vår fotoblogg!

gravidfoto-gravidfotograf-gravid-bilder-haslien008gravidfoto-gravidfotograf-gravid-bilder-haslien007gravidfoto-gravidfotograf-gravid-bilder-haslien006gravidfoto-gravidfotograf-gravid-bilder-haslien005gravidfoto-gravidfotograf-gravid-bilder-haslien004gravidfoto-gravidfotograf-gravid-bilder-haslien003gravidfoto-gravidfotograf-gravid-bilder-haslien002gravidfoto-gravidfotograf-gravid-bilder-haslien001