Har du sett vår temaside for aktbilder?

Aktbilder blir oftest tatt fordi man ønsker de som gave til sin partner. Som morgengave er dette helt perfekt! Men hva med å ha som mål å få tatt aktbilder etter en seriøs treningsperiode. Grunnene kan være mange for å få tatt aktbilder.

Det er viktig å få sagt at du ikke bør ha noen perfekt kropp for å ta aktbilder. De kvinnelige kurvene er det faktisk veldig flott på slike bilder. Kikk på vår temaside for aktbilder her for å se fotoeksempler.

Bildene etter en aktfotografering kan fås i album eller i en albumboks der bildene kan settes opp i et lite staffeli. Noen velger også å ha de som veggbilder.

All akt fotografering hos oss utføres av meg, Marion Haslien. Det er bare du og jeg som er i studio under fotograferingen. Vi holder til i landlige omgivelser i Sarpsborg.  All etter-produksjon foregår i våre lokaler – hvilket betyr at ingen bilder går ut av huset. 

Se veibeskrivelse til vårt fotosudio. Bor du i Oslo er det kun en time med bil til oss. Vi holder til ved det nye Sykehuset Østfold.

Les her hvorfor du skal bruke Haslien Fotografene på akt eller boudoirfoto.

00-aktfoto-haslien

 

 

Menu