Haslien Fotografenes gavekort

Et gavekort hos Haslien Fotografene kan benyttes som betaling for fotografering eller ved kjøp av produkter. I vårt studio i Sarpsborg fotograferer vi familier, portrett, nyfødtebabyerbarnaktgravide og bryllup.

Vi har også en egen nettbutikk hvor du blant annet kan handle fotopostere, fotokunst og annet. Gå hit for å se vår nettbutikk.

Du bestemmer selv beløpet (minimum 500,- kr.) og gavekortet er gyldig ett år etter kjøpsdato.

Betaling av gavekort kan gjøres på tre måter:

  • Du kan kjøpe gavekort i vår nettbutikk og få gavekortet tilsendt i posten.
  • Du kan betale på vår bankterminal når du henter gavekortet hos oss. Våre åpningstider er mandag-fredag kl 10-16, torsdag kl 10-19. Kveld/helg etter avtale. Gavekortet må bestilles på e-post først, slik at vi får trykket ønsket beløp for deg på forhånd før henting.
  • Du kan få tilsendt en faktura på mail som du betaler før vi postsender gavekortet til deg.

Dette trenger vi av opplysninger fra deg hvis du skal få gavekortet tilsendt eller hentet :

  1. Ønsket beløp på gavekortet.
  2. Navn + postadresse på deg som betaler + mobilnummer.
  3. Avklaring om gavekortet skal sendes i post til deg (forhåndbetaling) eller hentes i vårt studio (betales på terminal).

Det kan være smart å se litt på våre priser før du bestiller. Ønsker du å vite mer om priser på produkter og fotograferinger finner du dette her.

Våre gavekort er elegante og designet av oss. I videoen under kan du mot slutten på filmen se hvordan vi individuelt påfører beløpet på gavekortet med vår pregemaskin.

    Menu