fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Visningstime

Hva er en visningstime? Må jeg betale for bildene da?

Hos oss følger alltid en gratis visningstime med i prisen når du betaler for selve fotograferingen. Visningstimen foregår til avtalt tid en-to uker etter fotograferingen. Her kommer kunden tilbake i studio for å se alle prøvebildene som kan varierer i antall ut fra ulik type fotografering. Ofte blir det et sted mellom 50-200 prøvebilder etter en fotografering.

Det er altså her du bestemmer hvilke fotografier du ønsker å kjøpe. Merk deg at du IKKE skal betale for bilder/produkter i en visningstime – betalingen skjer først når du henter ditt ferdige produkt.

Dato og tid for visningstime setter vi opp i kalenderen samtidig som vi setter opp tiden for fotografering. Kommer du langveisfra, kan vi også sette opp visningstime samme dag. Men visningstime er alltid obligatorisk hos oss, les mer om dette her.

Vi velger ikke bilder for deg, men vi lar deg selv plukke de bildene du liker. Visningstimen tar ca en time. Visningstime skjer på hverdager mellom 10.00-16.00, og 10.00 – 19.00 på torsdager.

I visningstimen viser vi deg hvilke muligheter du har for å presentere bildene; det være seg forstørrelser, papirtyper, laminering, album og rammer. Vi viser ulike oppsett og hvordan fotoet eventuelt kan snittes. I fellesskap med kunden kommer vi frem til produktløsninger – man kan vel kanskje si at visningstimen også er et arbeidsmøte.

Nettopp her ligger hemmeligheten hva gjelder et vellykket resultat – hvordan helheten presenteres. Man kan sammenligne det med det å lage mat: For gourmet-kokken er råvarene viktig, men like viktig er selve tilberedelsen og presentasjonen i etterkant. Slik er det også med fotografiene, tilberedelse og presentasjon er særdeles viktig. Dine foto skal ikke bare nytes en gang som i et måltid, de skal bestå i årtier. Derfor er vi opptatt av at du skal oppleve en unik helhet.

LES OGSÅ: Fra raw-fil til fotoalbum

Vi “skreddersyr” alle våre album og montasjer, ingen ting er satt opp i automatiske program. De er i stedet nøye sammensatt, hvor vi finner bilder som matcher hverandre i både farger, stil og dynamikk. Når du er på visningstimen velger du ut hvilke bilder/produkter du ønsker å kjøpe, vi viser hvilke kapp og snitt som kan gjøres på bildet. Vil du f.eks ha et fargebilde, eller et sorthvitt bilde?

Vær gjerne litt forberedt når du kommer til visningstime, og helst få barnevakt (dersom du har små barn). Ønsker du veggbilde, og evt hvor i huset? Da kan det være lurt å bemerke seg hvor stor plass man har til rådelighet på veggen. Man kan gjerne ta et bilde av stuen og hvor man skal ha bildet plassert, og ta med til oss slik at vi sammen finner rammer og bildeeffekt som passer ditt interiør. Ønsker besteforeldre også et bilde? Kunne de tenke seg et pent ansiktsbilde slik som de andre barnebarna på veggen, og evt i hvilken størrelse?

Hos oss får du kvalitetsprodukter fra Norges ledende leverandører av fotoprodukter. All fotoprint skjer på vår Epson SureColor P9500 som regnes for det beste innenfor fotoprint. Haslien Fotografene er også blant de få fotografene som er sertifisert for print av fotokunst gjennom Epsons Digigraphie – som er et kvalitetsstempel fra Epson. Haslien Fotografene er også samarbeidspartner til Canson.

Våre album, rammer og takkekort henter vi fra ledende trygge aktører. Sammen med våre leverandører arbeider vi med å finne de beste produktløsningene for deg. Vi tror selv at vi har lykkes med det vi holder på med fordi vi gir kundene et godt gammeldags håndverksprodukt – der vi lar kundene få oppleve helheten. 80-90 prosent av våre kunder oppgir at de er anbefalt av tidligere kunder. Tidligere kunder som stolt har vist frem album, veggbilder og forstørrelser til sine venner og naboer.

Digitale bilder på en harddisk eller minnepinne har en tendens til å drukne i mengden og bli glemt, mens papirbilder lever med oss i hverdagen. Det er fordi papirbildene fremstår som et ferdig produkt som vi må forholde oss til enten de henger på veggen eller er i et album. Derfor ønsker vi at visningstimen skal hjelpe deg som kunde å finne frem i jungelen av muligheter. Dersom du også skulle ønske digitale filer til internett/skjerm så får du det helt gratis av alle bilder som du har kjøpt på papir. Vi selger imidlertid ikke høyoppløslige bildefiler til selvprint, da vi ønsker å kvalitetssikre vårt arbeid som fotograf.

Vi har masse å tilby. Alt fra lerreter, til egendesignet album, takkekort, touch-veggbilder, små og store forstørrelser -både med eller uten innramming. Du har mulighet til å kikke litt i vårt studio når du kommer til fotografering, men vil også få en gjennomgang av de forskjellige produktene på visningstimen. Nedenfor kan du se et lite utvalg av noen av de mange produktene vi lager. For å se vår fullstendige prisliste kan du klikke deg inn på: www.haslien.no/priser/Prisliste.pdf