fbpx

Hva med å skru tiden tilbake under bryllupsfotografering?

50-åra var det tiåret da Marilyn Monroe medvirket i flere filmer. Fra midten på 50-tallet kom også «rock and roll» som musikkstil. Stjerner som Elvis Presley, Jerry Lee Lewis og Little Richard gjorde musikkstilen kjent.

Vi har skrudd tiden tilbake til denne tiden på bildet vi publiserer i dag, tilbake til året 1954. Vi tok en hel bildeserie i Halden nå i sommer med 50 åra som tema, så det er bare å glede seg til å se mer på vår fotoblogg etterhvert.

Bildeserien har vi tatt for å vise hvordan man kan arbeide med tidsepoker under en bryllupsfotografering. Hva med å skru tiden i ditt eget bryllup tilbake til et bestemt tiår? Bare tenk på 20-tallet med «The Great Gatsby» stil.

Eller hva med stilen som var populær i 1910 og fremover. Det er sikkert flere enn meg som følger den britiske serien Downton Abbey på NKR1. Man blir nesten målløs av interiør og klesstil. Det er opp til deg selv å velge hvilket tiår du ønsker deg til ditt bryllup.

Tema kan selvsagt være mer enn bare en tidsepoke, det kan være en hobby, lisstil eller en stilart som du ønsker i bildene. Som fotografer ønsker vi å bidra til at du skal lykkes med dette. Som vi allerede har nevnt noen ganger på vår blogg, ønsker vi å tilby mer tid på selve bryllupsfotograferingen. Samtidig ønsker vi å få være med mer under selve planleggingsfasen som brudeparet står i.

Vi tror at et godt samarbeid mellom brudepar og fotograf er det som skal til for å få gode bryllupsfoto. God planlegging kan gi bilder som er litt annerledes enn det vi er vant med å se i bryllupssammenheng. Derfor er regi og planlegging viktig.

Husk også at kjærestefotografering kan gjøres med ulike tidsepoker som tema.

Se vårt galleri med bryllupsfoto her.

Her kan du se video fra fotograferingen.

bryllupsfotograf

Hva med bryllupsfotografering eller kjærestefotografering i 50-talls stil?

X
    wpChatIcon