fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Hva skjer i en visningstime?

Hos oss følger alltid en visningstime med i prisen når du betaler for selve fotograferingen. Her kan du sammen med vår fotograf gå gjennom bildene som er tatt. Vi velger ikke bilder for deg, men vi lar deg selv plukke de bildene du liker.

Vi viser deg også hvilke muligheter du har for å presentere bildene; det være seg forstørrelser, papirtyper, laminering, album og rammer. Vi viser ulike oppsett og hvordan fotoet eventuelt kan snittes. Nettopp her ligger hemmeligheten hva gjelder et vellykket resultat – hvordan man presenterer bildene.

Sammenlign det gjerne med å bygge et hus. Fotografiene er som en stabel utsøkte materialer, men huset er langt fra bygget. Det er nå det handler om å få hjelp av en god husbygger. Alle kan sikkert snekre litt på egenhånd, men det blir mer proft med en arkitekt og snekker.

Vi viser deg hvordan fotografiene tar seg ut i de ulike oppsettene. Vi skreddersyr album og montasjer, ingen ting er satt opp i automatiske program. De er i stedet nøye sammensatt her i vårt studio, hvor vi finner bilder som matcher hverandre i både farger, stil og dynamikk.

Hos oss får du også kvalitetsprodukter fra Norges ledende leverandører av fotoprodukter. All fotoprint skjer på vår Epson Stylus Pro 9900 som regnes for det beste innenfor fotoprint. Våre album, rammer og takkekort henter vi hovedsakelig fra Lundeby. Sammen med våre leverandører arbeider vi med å finne de beste produktløsningene for deg.

Vi tror selv at vi har lykkes med det vi holder på med fordi vi gir kundene et godt gammeldags håndverksprodukt. 80-90 prosent av våre kunder oppgir at de er anbefalt av tidligere kunder. Tidligere kunder som stolt har vist frem album, veggbilder og forstørrelser til sine venner og naboer.

Digitale bilder på en harddisk eller CD har en tendens til å drukne i mengden og bli glemt, mens papirbilder lever. Det er nok fordi papirbildene fremstår som et ferdig produkt som vi må forholde oss til. Derfor ønsker vi at visningstimen skal hjelpe deg som kunde å finne frem i jungelen av muligheter.

Dersom du også skulle ønske digitale filer til internett, får du tilbud om å kjøpe digitale kopier av de bearbeide fotografiene. Disse selges for et ekspedisjonsgebyr på kun 350 kroner – uansett antall foto.

(Bildene vi presenterer under her er en bildeserie vi tok her i vårt studio i Sarpsborg for en tid tilbake. Modell: Miriam A/ Pholk. Foto: Jeanett Haslien)