fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Hvordan booke fotografering

Du kan ringe oss på telefon 976 73 823 eller send en e-post til marion@haslien.no

Når du kontakter oss, trenger vi vite hvilken fotografering du ønsker. Vi tilbyr mange ulike fotograferinger: Nyfødtfotografering, baby, barn, akt, boudoir, gravid, portrett, undervannsfotografering (bildet under), bryllupsfotografering med mer.

(Saken fortsetter under bildet)

maternity photo Under Wather
Vi har også eget basseng for undervannsfotografering. Flere bilder finner du i galleriet for gravidfotografering, akt og boudoir. (Se liste under)

Vil du lese mer om våre fotograferinger finner du mer tekst om de ulike fotograferingene i menyen øverst under “Artikkelarkiv”. Studer gjerne våre bildegallerier i tillegg. Vi har forskjellige bildegallerier ut fra ulike segment på tilpassede temasider (Sidene er på ekstern url):

Se også artikkelarkiv i menyen øverst på siden, på andre typer fotografering enn de som er listet her.

Priser og betingelser for fotografering finner du her. Der finner du også link til våre produktpriser og en video som forklarer vårt prissystem. Har du noen spørsmål utover dette, skal du ikke være redd for å spørre oss.

Legg merke til at du først betaler for selve fotograferingen, deretter for valgte produkter på et annet tidspunkt. Alle våre fotograferinger har en fast pris, mens hva man ønsker å kjøpe i etterkant kan være så forskjellig. Totalsummen vil derfor variere fra kunde til kunde. Vi har mange ulike produkter å tilby, derfor har vi heller ingen pakkeløsninger.

Det er her du vil merke at du er i kontakt med en profesjonell studiofotograf. Vi jobber hele tiden med utgangspunkt i å finne de produktene som passer akkurat deg. Derfor vil du bli guidet gjennom de mange mulighetene som finnes ut fra dine ønsker.

Allerede før du kommer til fotografering starter vi kartlegging og planlegging av din fotografering og dine produkter. Dette vil vi ta deg gjennom steg for steg, så du behøver ikke uroe deg. En visningstime er inkludert i prisen for selve fotograferingen. På visningstimen velger du selv hvilke bilder du vil kjøpe og vi guider deg ut fra dine ønsker.

Vi utøver både et håndverk og kunst i vårt studio – hvis du er interessert kan du lese mer her om hvordan vi jobber.