fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Hvorfor velge oss til akt eller boudoirfotografering?

Hos oss er det kvinner som står for all fotografering, Jeanett og Marion arbeider begge med akt- og boudoirfotografering. Vi har i en årrekke blitt kåret til beste fotografer i Østfold. Vi regner oss som spesialister på akt- og boudoirfotografering. Derfor kommer jenter fra hele Norge til vårt fotostudio for både akt og boudoirfotografering. Vi tilbyr også overnatting for de som eventuelt kommer langveisfra.

Vi er opptatt av at bildene skal holde et seriøst og verdig preg, slik at man ikke skal behøve å føle seg brydd over bildene. Fotografiene får gjerne være sensuelle men skal ikke spille direkte på sex.

Se vårt galleri med boudoir og aktfoto her

Marion har vært foredragsholder hos flere store aktører i fotografi-Norge. Som for eksempel Norges største fotobutikk Scandinavian Photo og Norges Fotografforbund som er den største organisasjonen for profesjonelle fotografer i Norge. Flere fotoklubber har også hatt besøk av Marion, som for eksempel Oslo Kameraklubb, som er Norges største fotoklubb. Marion har også vært dommer i Norgesmesterskap for profesjonelle fotografer i Norge.

Våren 2015 var Marion og Jeanett invitert til å holde utstilling med sine aktbilder. Her er det ikke kundebilder som anvendes til utstilling, kun egne private kunstprosjekt med innleide modeller.

Bilder som tas av kunder behandles derimot med den aller største diskresjon. Ingen bilder anvendes på nettsider eller i annen markedsføring uten kundens skriftlige tillatelse. Vi sender heller ingen bilder ut av vårt fotostudio for etterbehandling. Alt etterarbeid gjøres her i vårt fotostudio. På den måten kan du være sikker på at bildene ikke havner på feil hender.

Nesten alle som tar akt eller boudoirfoto oppgir at fotografiene skal være en personlig gave til kjæresten. Det kan være som morgengave i et bryllup eller en gave til kjærestens bursdag. Vi har et stort spenn i aldersgruppen som lar seg fotografere, fra atten til seksti-åra. Man behøver heller ikke være spesielt slank for å gjennomføre fotograferingen.

Akt eller boudoirbildene kan du få i album eller som veggbilder. Eller hva med en liten nydelig eske med passepartout. Vi er også godkjent for trykk av Digigraphie som er et kvalitetsstempel fra Epson – det sikrer at du får bilder på papir og blekk som er beregnet til kunst.

Vi tar også akt og boudoirstil på gravidfoto. Haslien Fotografene har trolig Norges største galleri for denne type foto. Se dette galleriet her.

Vi bruker alltid den beste teknologien for fremstilling av foto som gir deg spektakulære bilder. Vi arbeider med fotografi på en måte som skiller seg ut fra hvordan folk flest bearbeider foto – her legger vi stor vekt på håndverket. Les mer her for å forstå hvordan vi jobber.

Her kan du lese hvordan du booker fotografering.

Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne gratis nyhetsbrev for private og yrkesutøvende studiofotografer som vil følge med på hva vi jobber med i Haslien Fotografene. Gå hit for å melde deg på.

Du avgjør selv hvilken stil du ønsker. Farger eller kanskje mørk eller lys boudoir. Vi tar flere varierte settinger nok til å fylle et helt album. Husk at ingen av våre bilder sendes ut av huset for trykk eller etter behandling. Det sikrer at bilder ikke kommer på avveie.

Du avgjør selv hvilken stil du ønsker. Farger eller kanskje mørk eller lys boudoir. Vi tar flere varierte settinger, nok til å fylle et helt album. Husk at ingen av våre bilder sendes ut av huset for trykk eller etter behandling. Det sikrer at bilder ikke kommer på avveie.