fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Hvorfor velge oss til akt eller boudoirfotografering?

Fra hele Norge kommer jenter til vårt fotostudio for både akt og boudoirfotografering. Bare i løpet av noen uker har vi hatt kunder fra Vestlandet og Sørlandet som har kommet ens ærend for å få ta slike bilder i vårt fotostudio i Sarpsborg.

Hos oss er det kvinner som står for all fotografering, Jeanett og Marion arbeider begge med akt- og boudoirfotografering. Vi regner oss som spesialister på akt- og boudoirfotografering. Vi er opptatt av at bildene skal holde et seriøst og verdig preg. De får gjerne være sensuelle men skal ikke spille på sex.

Se vårt galleri med boudoir og aktfoto her

Marion har vært foredragsholder hos flere store aktører i fotografi-Norge. Som for eksempel Norges største fotobutikk Scandinavian Photo og Norges Fotografforbund som er den største organisasjonen for profesjonelle fotografer i Norge. Flere fotoklubber har også hatt besøk av Marion, som for eksempel Oslo Kameraklubb, som er Norges største fotoklubb.

Våren 2015 var Marion og Jeanett invitert til å holde utstilling med sine aktbilder. Utover året vil de holde flere utstillinger. Det er ikke kundebilder som anvendes i utstillingene, her er det egne private kunstprosjekt med innleide modeller.

Bilder som tas av kunder behandles med den aller største diskresjon. Ingen bilder anvendes på nettsider eller i annen markedsføring uten kundens skriftlige tillatelse. Vi sender heller ingen bilder ut av vårt fotostudio for etterbehandling. Alt etterarbeid gjøres her i vårt fotostudio. På den måten kan du være sikker på at bildene ikke havner på feil hender.

Nesten alle som tar akt eller boudoirfoto oppgir at fotografiene skal være en personlig gave til kjæresten. Det kan være som morgengave i et bryllup eller en gave til kjærestens bursdag. Vi har et stort spenn i aldersgruppen som lar seg fotografere, fra atten til seksti-åra. Man behøver heller ikke være spesielt slank for å gjennomføre fotograferingen.

Akt eller boudoirbildene kan du få i album eller som veggbilder. Eller hva med en liten nydelig eske med passepartout. Vi er også godkjent for trykk av Digigraphie som er et kvalitetsstempel fra Epson – det sikrer at du får bilder på papir og blekk som er beregnet til kunst.

Vi tar også akt og boudoirstil på gravidfoto. Haslien Fotografene har trolig Norges største galleri for denne type foto. Se dette galleriet her.

Vi bruker alltid den beste teknologien for fremstilling av foto som gir deg spektakulære bilder. Vi arbeider med fotografi på en måte som skiller seg ut fra hvordan folk flest bearbeider foto – her legger vi stor vekt på håndverket. Les mer her for å forstå hvordan vi jobber.

Her kan du lese hvordan du booker fotografering.

Mange følger vår fotoblogg – takk for at du er en av dem!

Du avgjør selv hvilken stil du ønsker. Farger eller kanskje mørk eller lys boudoir. Vi tar flere varierte settinger nok til å fylle et helt album. Husk at ingen av våre bilder sendes ut av huset for trykk eller etter behandling. Det sikrer at bilder ikke kommer på avveie.

Du avgjør selv hvilken stil du ønsker. Farger eller kanskje mørk eller lys boudoir. Vi tar flere varierte settinger, nok til å fylle et helt album. Husk at ingen av våre bilder sendes ut av huset for trykk eller etter behandling. Det sikrer at bilder ikke kommer på avveie.