fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Hvorfor velge oss til gravidfoto

Hvis du tenker at fotografiene dine skal være dekorativ billedkunst i ditt hjem har du kommet rett. Vårt mål er at hvert enkelt bilde skal være kunstverk. Haslien Fotografene er blant de få studiofotografene i Norge som holder på de lange håndverks-tradisjonene i fotofaget. Samtidig er vi både innovative og fremtidsrettet i vår bildestil og hvordan selve fotograferingen gjennomføres.

Se video fra en gravidfotografering i vårt studio.

Det vitner våre utmerkelser gjennom de siste 11 årene om. Vi er kåret som beste fotograf i Østfold i flere år. Vi har enten fått tittelen «Årets fotograf» eller «Årets bilde» gjennom disse årene – det i seg selv er en prestasjon du skal lete lenge etter tilsvarende.

VI HAR OGSÅ ET AV NORGES STØRSTE GALLERI MED GRAVIDFOTO HER (Ekstern side)

Men selv om vi har fått mange utmerkelser vet vi at det i seg selv ikke er nok når man skal finne sin fotograf. Det er faktisk mange dyktige fotografer i Norge, både profesjonelle og amatører! Det vi tror skiller oss fra mange andre, er at vi rendyrker produktløsningene etter en fotografering – altså at kundene sitter igjen med et profesjonelt fysisk produkt.

(Saken fortsetter under bildene)

Alle bildene i serien er av samme kvinne. Etter en gravidfotografering blir det normalt et sted mellom 100 og 300 bilder å velge mellom i en visningstime.

Det ligger nemlig like mye kompetanse på fremstilling av bildeprodukter som det ligger i selve fotograferingen. «Alt henger sammen med alt,» som det heter. Det er ingen enkle løsninger for å få gode produktresultater. Det er noe vi tror du vil se etter å ha vært inne til fotografering og jobbet med oss frem til ferdige produktløsninger.

Siden vi startet fotostudioet i 2003 har vi kontinuerlig jobbet med fornyelse. Det er lite som minner om hvordan et studio ble driftet for 20 år siden og i dag. I dag er kundene med i planlegging av fotograferingen og kundene blir spurt om hva de ønsker med bildene. Moderne mennesker ønsker produktløsninger som holder et høyt nivå og som glir inn i hjemmet.

(Saken fortsetter under bildene)

Se vårt galleri med hundrevis av gravidfoto av ulike kvinner. Bildene er delt inn i ulike gallerier for “gravid akt” og “gravid standard”.

Holdbarhet, utforming, materialvalg, farge, estetikk, skjønnhet, balanse og nytte er begrep vi kommer inn på i samtale med våre kunder, både før og etter fotografering. Det legges ned mye arbeid i detaljer i alle ledd for å få frem et profesjonelt resultat.

Er du på jakt etter en fotograf som hjelper deg frem til et produkt er vi fotografen for deg. Vårt slagord og visjon er «faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt». Vår ønsker å være blant de beste fotografene i Norge i hele denne prosessen. Derfor jobber vi for å skape et arbeidsmiljø der vi er lærevillige, innovative og kreative.

(Saken fortsetter under bildene)

Se vårt temagalleri for gravidfoto og les mer om gravidfoto på vår fotoblogg.

Vi har opparbeidet oss mye kompetanse som vi deler med deg. Men samtidig er det så mye informasjon at det kan bli vanskelig å forholde seg til, derfor har vi utarbeidet metoder for å dele relevant informasjon til hver enkelt kunde individuelt. Ulike behov, gir ulike svar.

Les her hvordan du bestiller time.

NB! Vil du vite mer om hvordan vi jobber? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på. (Du melder deg på og av når du selv ønsker.)