Informasjon til våre kunder

 Vi vil fortløpende orientere om situasjonen her hos oss i disse ekstraordinære dagene med corona-trussel. Følg derfor med på våre nettsider.

Jeg (Marion) er for tiden utenlands og er dermed pålagt en karantene på 14 dager fra onsdag 18. mars til 1. april av norske myndigheter etter at jeg kommer hjem. Mine medarbeidere som ikke har vært utenlands vil være tilgjengelig for våre kunder som skal avhente produkter. Studioet vil være stengt for fotografering og visning i første omgang inntil 1. april.

Jeg kommer som normal til å svare på telefon og mail, og fortsette produksjon av bilder til våre kunder som allerede har vært inne til fotografering og visning. Siden all fotografering og visning opphører en periode, vil vi dermed kunne trappe opp produksjonen i ukene som kommer. Dette er et arbeid som ikke omfatter direkte kontakt med kunder. Vi har det siste halvåret hatt et stort etterslep av produksjon fordi vår andre fotograf, Jeanett, har vært i fødselspermisjon.

Hun skulle egentlig komme tilbake nå i mars, men blir nå tatt ut av jobb på grunn av at hun står i en beredskaps-situasjon utenfor vår bedrift. Tiden vil nå brukes effektivt til å ta igjen all etterproduksjon.

Til de av dere som har booket Haslien Fotografene til fotografering som for eksempel bryllup, vil vi naturligvis kunne utsette vårt engasjement som fotografer. Vi er allerede kontaktet av bryllupskunder som nå står uten bryllupslokale og kirke og som dermed må utsette siine bryllup. I møte med dette vil vi være konstruktive og ikke belaste våre kunder økonomisk i forhold til reservasjonsgebyr.

For alle andre bookede bryllupsfotografering i sommer, vil avtalen fortsette som planlagt da vi anser denne type fotograferingen som uproblematisk. Vi kommer også til å se på tiltak for de som har bestilt time for fotografering i studio. Her vil vi gå i dialog med dere fortløpende.

I ukene fremover vil vi kontakte våre kunder som har bestilt produkter før vi starter ferdigstilling av dem. De som ønsker å utsette bestillinger vil kunne gjøre det dersom de står i en økonomisk vanskelig situasjon. Vi kommer til å kun prioritere de produksjoner der kunder ber om å få produkter ferdig.

Slik situasjonen er i Norge nå, er det vanskelig å planlegge langt frem. Vi vil følge myndighetenes råd og løse situasjonen på best mulig måte.

Vi vil være tilgjengelig både på telefon og e-post dersom du har spørsmål. Vær ikke redd for å kontakte oss.

Haslien Fotografene ønsker dere alle god helse og at denne spesielle tiden kan brukes godt med kjærlighet til nære og kjære!

Med vennlig hilsen Marion Haslien, daglig leder Haslien Fotografene.

    Menu