Innkjøp av fotokunst

Så har vi endelig gjort det! Kjøpt foto tatt av andre fotografer. Både i USA og London har vi investert i “fineart”-fotografier tatt av dyktige fotografer.

Bildene skal opp på veggene her i vårt studio!

Noen vil vel kanskje tenke at det var naturlig å anvende fotografier som vi i Haslien Fotografene selv har tatt til å ha på veggene? Og svaret på dette er: – Ja, det skal vi også ha.

Ideen om å gå til innkjøp av andre fotografers verk kom i fjor under planleggingen av vårt nye  fotostudio her i Sarpsborg. Som de fleste har fått med seg har vi en ombygging pågående. Vi flyttet i fjor kontorene opp i andre etasje, vi har fått større studio og bygger nå basseng til fotografering under vann. (Fortsatt er det masse mer som skal på plass før vi kan si at det nye studio er helt ferdig.)

Og her tenker vi at “det nye” studio skal dekoreres med fotografier som har en historie. Det være seg fotografier som vi selv har mottatt premier for, eller det kan være et kunstfotografi som vi mener egner seg for salg. Foto som vi selv har tatt eller fotografier tatt av andre dyktige fotografer.

Felles for alle kunstfotografiene er at de skal kunne kjøpes av kunder. De vil bli merket med fotografens signatur og opplagsnummer.

Tidligere i år fikk vi også på plass en Digigraphi-avtale med Epson, som er en del av vår satsing for å få ordnede formaliteter rundt salg av våre egne kunstfoto. Dette kan du lese mer om her.

Foto av fotografier. Her er noen av fotografiene vi har kjøpt. Bildene vil etter hvert få plass i vårt "nye studio".

Foto av fotografier. Her er noen av fotografiene vi har kjøpt. Bildene vil etter hvert få plass i vårt “nye studio”.

    Menu