Innspurt før ferien

Det er full rulle i studio om dagen for å bli ferdig med alle bestillingene som er lovet før vi går i ferie. Tradisjonen tro vil vi ta ferie i juli, men vil påta oss spontane enkeltoppdrag. Det er først og fremst nyfødt- og gravidfotograferinger som eventuelt vil bli prioritert – andre fotograferinger vil bli booket i august og utover høsten.

Se vårt temagalleri for nyfødtfoto her

Se vårt temagalleri for gravidfoto her

Ettersom vi ikke har noen planer om å reise utenlands i ferien i år blir vi derfor mye hjemme. Blir været dårlig vil vi også påta oss noe arbeid i studio fremfor å sitte å se på regnet 😊.

Når vi i år ikke legger ut på noen lenger feriereise henger det sammen med planene vi har for omgjøringer i studio. Vi har lenge gått med planer om å få gjort en del større endringer i studio, men tiden har ikke tillat oss å gå i gang. Men i sommerferien vil det altså skje mye!

Vi kommer som en følge av dette til å komme med nye tilbud på fotofronten. Noe vi gleder oss til å vise frem når vi blir ferdig. 😊

Bildet vi legger ut i dag er fra en nyfødtfotografering vi gjorde på forsommeren. Tidligere i år kjøpte vi en del studio-props fra en fotograf i Halden som la ned sitt studio i våres. Bakgrunnen i bildet i dagens fotoblogg er kjøpt fra deres studio. Blomstene i forgrunnen er naturligvis ekte og hentet fra Guttas Blomster på Grålum.

Vi har også et egen digitalt temahefte om fotografering med blomster med nyfødte og gravide. Se vårt temahefte her.

Vi ønsker dere alle en riktig god uke!

Fra en babyfotografering vi gjorde tidligere i år. Se flere nyfødtfoto i vårt temagalleri.

Fra en babyfotografering vi gjorde tidligere i år. Vi har også et temahefte om fotografering med blomster med nyfødte og gravide. Her finner du omlag 100 bilder tatt med blomster. Se link over bildet.

Menu