Inspirasjonstur til Barcelona

Inspirasjon er selvsagt noe de fleste kjenner behov for – det som imidlertid kan være vanskelig er å sette av tid til det. Vi tror at det å sette av tid til inpirasjon er livsviktig for en fotograf. Inspirasjon gir oss anledning til å komme opp med nye ideer.

Inspirasjon får vi gjennom blader, venner, internett, reiser eller kanskje ved turer ut i naturen. Det gjør godt å stoppe opp av og til – å la seg inspirere. Selv henter jeg mye ro og inspirasjon i naturen – jeg er heldig som har skogen og Glomma som nærmeste nabo.

Når en lang arbeidsdag er over er det om å gjøre å komme seg ut – bort fra PCn, studio og kontoret som jeg sitter på hele dagen. Har vel egentlig ikke helt skjønt hvordan folk har tid og ork til å sitte mye på Facebook. Men vi er heldigvis ulikt skrudd sammen. Så her er forklaringen på at jeg er dårlig til å oppdatere min private facebookside. 🙂

Jeanett tok turen til Barcelona denne uken for å hente inspirasjon, og ble borte blant annet på selveste 17 mai. Barcelona har en rik kulturarv, blant annet flere arkitektoniske verker  og er fødebyen til en rekke store kunstnere. Her finner man blant annet Picasso-museet som har en av de største samlingene av den spanske kunstneren Pablo Picasso.

For å se flere bilder fra inspirasjonsturen til Jeanett kan man klikke seg inn på hennes blogg HER.

På mandag er hun tilbake i vårt studio i Sarpsborg, det er en stor bunke med arbeid skal i havn før vi tar sommerferie. Som vi har skrevet tidligere stoppet vi tidlig i mai å ta inn nye bookinger på fotograferinger før sommerferien. Vil du booke oss inn for høsten er du velkommen til det.

Vi har tradisjon for å ta ferie i hele juli – da stenger vi studio helt – og starter opp igjen i august. Egentlig litt leit å måtte holde stengt i hele juli ettersom det er så stor pågang av de som ønsker fotograf til bryllup akkurat da. Trolig fordi de aller fleste profesjonelle fotografer også tar ferie i juli. Men som sagt; inspirasjon og lading av baterier er viktig for å fungere resten av året – så vi tar ferie i hele juli med god samvittighet.

 

Menu