Introkort til din baby?

Dette er et populært tilbud til de som kommer til nyfødtfotografering hos Haslien Fotografene. Om lag halvparten av kortene vi har produsert opp gjennom årene for nybakte foreldre er introkort. Her gis den nyfødte en skikkelig introduksjon til familie, venner og bekjente.

På en god og gammeldags måte sender foreldrene kortene i posten – litt mer hyggelig enn en oppdatering på Facebook-veggen. Kortet gir en mer personlig og høytidelig ramme rundt den nye verdensborgeren. Populært for tanter og bestemødre som stolt viser frem introkortet til sine venner.

På kortene er det naturlig å sette inn navn og dato for fødsel. Noen velger i tillegg å legge ved vitale mål. Andre igjen legger ved en takk for oppmerksomheten.

Mange velger å bruke kortene som takkekort til dåp/navnefest i tillegg til en takk til venner. Ved å formulere kortene på en litt smart måte fungerer kortet «all round» til babyshower, barselbesøk og naboer som har vist oppmerksomhet – altså i tillegg til å være et takkekort til dåp.

Vi har selv laget slike kort til våre barnebarn. Fotograf, kollega og datter, Jeanett, har lagt disse kortene i en minneeske. Her samler hun for eksempel armbåndet som barna fikk ved fødsel. Håndavstøpning, fødselsattest og andre små personlige ting.

Vi legger en del arbeid i disse kortene og utvikler hele tiden nye typer introkort. I dag har vi om lag 100 forskjellige kort som vi kan vise frem til våre kunder. Vi har sågar laget et eget gulltrykk til våre kort, som for eksempel med teksten; «Tittei her er jeg» og «Love and thanks».

Under her viser vi noen slike kort. Er du logget på en PC vil du kunne bla i kortene som har fire sider. (Enklere å forstå designoppsett fra en stasjonær Pc/Mac) Dessverre er det ikke lett å vise papirkvaliteten på nett, det er derfor å anbefale å kikke på disse når du kommer til vårt fotostudio.

Er du interessert i nyfødtfotografering hos oss bør du besøke vårt galleri med nyfødtfoto. Vi har flere hundre nyfødtfoto på nusselig.no. Vi har også laget et eget temahefte med fotografering av nyfødte med blomster.

Haslien Fotografene er også en av Norges største fotobedrifter på gravidfotografering. Vi har en egen nettside for gravidfoto som er verdt et besøk. Hos oss tilbyr vi også fotografering under vann i eget basseng.

Bla frem og tilbake i introkortet med piltaster. Neste eksempel med blomster:

 

Menu