fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Jeanetts premierte foto

I dag publiserer vi fotografiene som sikret Jeanett topp-plassering i Laugskonkurransen i Østfold i 2013. De fire bildene er bryllupsfoto, gravidfoto, boudoirfoto og portrett – i sum sørget de for at Jeanett stakk av med Daguerre-prisen.

Jeanett har nå fått trofeet til odel og eie etter å ha vunnet prisen to ganger tidligere. Jeanett fikk også Infografikk-prisen for bryllupsfotoet av Hilde og Robert. Det gis til det enkeltbilde som oppnår høyest poengsum.

“Jeanett har utmerket seg som fotograf tross hennes unge alder”, sa konkurransegeneral Arne Glomdal under den høytidelige premieutdelingen under et julemøte i Østfold Fotograflaug.

Ekstra artig er det kanskje for brudeparet, som booket Haslien Fotografene for å få tatt sine bryllupsfoto på nytt, at deres bryllupsbilde ble premiert. Brudeparet hadde tidligere fått hjelp fra annen fotograf på bryllupsdagen, men ville nå ta nye bryllupsbilder hos Haslien Fotografene.

Vi ønsker å vise flere foto av det flotte brudeparet ved en senere anledning.

Se flere bryllupsfoto her.

Laugskonkurransen avvikles hvert år mellom profesjonelle fotografer i Østfold som er tilsluttet Norges Fotografforbund. Marion Haslien fikk andreplassen i Laugskonkurransen.

I år var det fotolauget i Oslo som juryerte fotografiene. Daguerre-prisen er en bronseskulptur av det man regner som verdens første kamera, som igjen bærer navnet til den franske kunstneren og oppfinneren Louis Jacques-Mandé Daguerre.

PS! Følg Haslien Fotografene på Facebook. Mange fra Sarpsborg følger oss – samtidig hadde det vært gøy om også flere fra Fredrikstad, Halden, Moss og Oslo slår følge med oss på Facebook.  Klikk liker og følg oss på FB her Eller på Google+ her.

Bryllupsfotoet av Hilde og Robert fikk Infografikkprisen og bronse.

Bryllupsfotoet av Hilde og Robert fikk Infografikkprisen og bronse. Makeup og hår er gjort av av salongen “Therese Hoff – dame og herrefrisør”

Gravidfoto.Fotografiet fikk bronse under Laugskonkurransen.

Gravidfoto.Fotografiet fikk bronse under Laugskonkurransen. Gravidfoto av designeren av Johnny Leave Home, – Lilia Gjerstad : www.liliagjerstad.com

Dette fotoet fikk hederlig omtale under laugskonkurransen.

Dette fotoet fikk hederlig omtale under laugskonkurransen.

Dette boudoirfotoet fikk hederlig omtale under laugskonkurransen.

Dette boudoirfotoet fikk hederlig omtale under laugskonkurransen.