fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Kirken dobbeltbooket brudepar

Man møter på mye rart som fotograf. Nylig oppdaget vi at to brudepar var booket inn på samme dato, i samme kirke og på samme klokkeslett. Begge brudeparene er tidligere kunder av oss og vi visste derfor at begge henvendelsene til oss var seriøse. Det ene brudeparet booket vi før sommerferien – det andre kom nå i høst.

Vi måtte gjøre brudeparene oppmerksom på at kirken må ha gjort en feil hos ett av parene. Det ble selvsagt tilløp til panikk og kirken skal ha innrømmet dobbeltbooking. Tider planlegges ned til minste detalj på slike dager.

Heldigvis er det fortsatt en god stund frem mot bryllupet som står neste sommer og det ser nå ut som om det finner sin løsning.

Jeg har tidligere hørt om prester som glemmer navnet på brudeparet under vielsen i kirken, men aldri har jeg hørt at kirken er dobbeltbooket. Det kan sette et støkk i noen og en hver 🙂

Nå skal det sies at jeg selv opplever kirken som en særdeles seriøse aktør – kanskje er det også årsaken til at man føler litt ekstra på det når slikt skjer. Og selvsagt kan de gjøre feil som alle andre. Fort alt hva jeg vet kan de ha rutiner som gjør at de selv ville oppdaget fadesen.

Alle som har holdt på med bryllups-fotografering vet at det kan være forbundet med mye dramatikk nettopp denne dagen – alt kan skje på bryllupsdagen får man en følelse av. Nettopp fordi alt er planlagt til minste detalj i lang tid, kan en liten tue velte et stort lass – slik føles det i alle fall.

Under en bryllups-fotografering i fjor opplevde vi å få telefon fra et annet brudepar som ville snakke med brudeparet vi holdt på med fotografering av. Brudeparet som ringte skulle nemlig vies i kirken etter “vårt” brudepar. De fant ikke brudebuketten som hadde blitt levert til kirken litt tidligere på dagen. Blomsterhandleren hadde levert buketten til kirken og man mistenkte nå “vårt” brudepar for å fått med seg feil bukett fra kirken – noe de forøvrig ikke hadde. I ettertid har jeg hørt at denne bruden måtte gå opp kirkegangen uten bukett.

Selv har vi opplevd at fotoutstyr har blitt overkjørt av bil under bryllups-fotograferingen. Vi har opplevd at både utstyr og kamera har slutter å virke. Heldigvis har vi klart å unngå katastrofe ved at vi alltid har backup på alt utstyr – bryllupsdagen gir nemlig ikke rom for fadeser.  Vi har dobbelt opp av kameraer, lyskilder, kabler etc. under bryllups-fotografering.

Så bank i bordet!

Bildet vi publiserer i dag har ikke noe med saken vi omtaler i dette blogginnlegget. Brudeparet her ble fotografert i fjor på idylliske Jeløya Radio i Moss.

Se flere bryllupsfoto på vår nettside for bryllupsfoto .

Etter avtale med eierne av hestene i hestehagen ved Jeløy Radio i Moss, fikk vi fotografere et brudepar inne i hestehagen. Fotografiene er fra sommeren 2012.

Etter avtale med eierne av hestene i hestehagen ved Jeløy Radio i Moss, fikk vi fotografere et brudepar inne i hestehagen. Fotografiene er fra sommeren 2012.