fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Kom og la deg inspirere

I dag legger vi ut nye aktbilder på vår fotoblogg fra vår salgsutstilling på Holmsbustuene Galleri. Det første bildet er for øvrig fra den høytidelige åpningen sist helg. Under dette følger aktbilder som Jeanett Haslien stiller ut.

Avlegg gjerne utstillingen et besøk du også. Både Jeanett og Marion Haslien stiller ut sine aktbilder i utstillingen. Åpningstiden er 11.00-15.00 hver helg i februar. Holmsbustuene finner du veien til på kartet her.

Bidrar til innovasjon

Det var daglig leder i Hurum Næringsråd, Arne Hjorth, som stod for åpningen av utstillingen. Under talen påpekte han Holmsbustuenes betydning med å videreføre arven etter Norges lengstlevende kunstkoloni som blomstret opp på Holmsbu i første halvdel av det 20. århundre.

– Det var den største koloni av malere i Norges kunsthistorie som holdt til på Holmsbu, sa Hjort som la; til der kunstnerne befinner seg skjer det innovasjon og næringsutvikling.

– Næringslivet søker kunsten for inspirasjon, kompetanse og kreativitet, sa Hjorth.

 En perle

Holmsbu er en nydelig plass som ligger på Hurum utenfor Oslo. Stedet kan minne litt om Son og Drøbak med sin beliggenhet nede ved Oslofjorden.

For oss (Jeanett og Marion) er Holmsbu en helt nyoppdaget perle. Vi har aldri besøkt Holmsbu tidligere. Nå vil vi garantert ta turen ut her når våren og sommeren kommer.

Stedet ligger naturskjønt til i den indre delen av Oslofjorden. Det å vite at stedet også har vært et senter for malere gjør jo ikke at man blir mindre begeistret 🙂 Selv om vi holder oss til kameraet har jo nettopp både maler- og skulpturkunsten bidratt med viktig inspirasjon til aktfotograferingen vår.

Kom til Holmsbu og la deg inspirere du også.

God helg!

Det var godt besøk under åpningen på Holmsbustuene

Det var godt besøk under åpningen på Holmsbustuene.

Aktfoto. "Saturated" Fotograf: Jeanett Haslien

Aktfoto. “Saturated” Fotograf: Jeanett Haslien

Aktfoto. "Colordrama" Fotograf: Jeanett Haslien

Aktfoto. “Colordrama” Fotograf: Jeanett Haslien

Aktfoto. "PinLight" Fotograf Jeanett Haslien

Aktfoto. “PinLight” Fotograf Jeanett Haslien