fbpx

Konfirmant

 

En konfirmant som spiller på gitar.

Vi tar alltid hensyn til konfirmantens ønske om tøft og ungdommelig uttrykk , samtidig som foreldre får noen flotte portretter av “mannen”/”damen” i dress/budnad.

Som profesjonelle fotografer sikrer vi dere gode bilder som varer i flere år, og som din konfirmant stolt kan ta med seg videre i livet.

(Saken fortsetter under bildene)

Haslien_fotografene_saprsborg_østfold_fredrikstad_rygge_råde_halden_moss_konfirmant_fotograf_konfirmasjon_portrett_konfirmantportrett_portrettfotograf_konfirmantfotograf_takkekort03Haslien_fotografene_saprsborg_østfold_fredrikstad_rygge_råde_halden_moss_konfirmant_fotograf_konfirmasjon_portrett_konfirmantportrett_portrettfotograf_konfirmantfotograf_takkekort03
Haslien_fotografene_saprsborg_østfold_fredrikstad_rygge_råde_halden_moss_konfirmant_fotograf_konfirmasjon_portrett_konfirmantportrett_portrettfotograf_konfirmantfotograf_takkekort03

Hos oss får man også gratis digitale foto tilpasset nettbruk (72 dpi) av alle fotografier man har kjøpt på papir. Det betyr at foreldre får et flott album av konfirmanten, mens konfirmanten får digitale foto som kan anvendes på sosiale medier. (Gjelder altså alle bilder som først er kjøpt på papir. t.eks i et album)

Ungdom i konfirmantalder er nok noe av det mest krevende man kan forholde seg til. Her finner vi nok de mest selvkritiske kundene våre 🙂 Selv har vi store ungdommer i huset som er konfirmert, og vi vet hvor vanskelig det kan være å finne bilder hos fotograf som både konfirmant og foreldre/besteforeldre liker. Konfirmanten ønsker som oftest bilder som er kule, annerledes med hippt tøy, mens foreldre og besteforeldre har et ønske om pen oppstilt, med budnad, dress og pene smil. Hos Haslien Fotografene passer vi på å ta både foto etter ønske fra konfirmanten og ønsket til foreldre.

Konfirmantfoto som er tatt i vårt fotostudio tidligere i høst.

Tips! Det kan være smart å la mamma og pappa få velge noen bilder også, da de står litt utenfor det selvkritiske selvbildet som man gjerne har i konfirmantalder.

Les mer om priser og tips til konfirmantfotografering under portrettfotografering her.

 

X
    wpChatIcon