fbpx

Konfirmantfoto om sommeren

I dag legger vi ut en fotoserie av en konfirmant som vi fotograferte en tidlig sommerkveld. Den vakre konfirmanten var flink til å posere og vi fikk fotografere henne i mange ulike settinger. Bildene vi viser er bare et lite utvalg.

Dersom du ønsker å anvende Haslien Fotografene til konfirmantfotografering kan du lese mer om vår konfirmantfotografering her. Vi legger opp til konfirmantfotografering med to ulike antrekk. Det kan eksempelvis være bunad og fritidsantrekk.

Å fotografere konfirmant sommerstid kan by på muligheter for utendørsfotografering. Det gjør vi gjerne hvis været tillater det. Det er viktig at du gir beskjed om at du ønsker utendørsfotografering når du kontakter oss – slik at vi er forberedt på utendørsfotografering.

Vi reiser gjerne ut i både Fredrikstad og Sarpsborg – da mot et lite tillegg i prisen. Dersom bildene tas utenfor vårt studio blir det ingen tillegg i prisen.

Haslienfotografene_konfirmant-konfirmantfoto-fotograf-sarpsborg-fredrikstad-østfold-sommer-pris-fotografering01Haslienfotografene_konfirmant-konfirmantfoto-fotograf-sarpsborg-fredrikstad-østfold-sommer-pris-fotografering03Haslienfotografene_konfirmant-konfirmantfoto-fotograf-sarpsborg-fredrikstad-østfold-sommer-pris-fotografering04Haslienfotografene_konfirmant-konfirmantfoto-fotograf-sarpsborg-fredrikstad-østfold-sommer-pris-fotografering05Haslienfotografene_konfirmant-konfirmantfoto-fotograf-sarpsborg-fredrikstad-østfold-sommer-pris-fotografering02