fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Kontakt oss

Booking og alle spørsmål

1 time fra Oslo – 2 timer från Göteborg

Mail: marion@haslien.no

Mob: (+47) 976 73 823


Adresse

Hasselliveien 33B
1712 Grålum, Sarpsborg

(Ca 1 time med bil fra Oslo sentrum.)


Åpningstider
Booking av fotografering

Du er velkommen til å bestille time til fotografering over telefon eller e-post til Marion Haslien. Alle besøk hos oss må avtales på forhånd da vi stort sett er opptatt med fotograferinger i studio. Skal du hente produkter forholder du deg til informasjonen du har fått av oss via e-post.

Bestilling av grafisk arbeid

Vi tilbyr også forskjellig typer grafisk arbeid, se egen nettside for det på Haslien Grafisk. For bestilling eller spørsmål, ta kontakt på telefon eller e-post til Marion Haslien.

Beliggenhet

Kommer du med bil skal du ta av E6 ved det nye Kalnessykehuset i Sarpsborg. Vi holder til ca. 900 meter fra avkjørsel 8. Etter avkjørselen, ta sydover gjennom rundkjøring(er). Ta så til venstre ved første kryss, følg Fløterveien ca. 100 m og ta deretter til venstre til Hasselliveien. (Se Google-kart for kjøring her)

Bussforbindelse

Vi holder til ca. 900 meter fra det nye sykehuset på Kalnes i Sarpsborg. Det går en rekke busser fra hele østfold til bussholdeplassen med avstigning østfold Sykehuset. Hver time går det buss til og fra Oslo (VY3). (Nettbuss) (Se Google-kart for gå-rute her)

Gratis parkering

Vårt studio ligger landlig til med gratis parkering.