fbpx

Lang vei til vårt studio?

Vi får ofte besøk til vårt studio av kunder som kommer fra andre landsdeler. Er du en av de som kommer langveisfra, så setter vi gjerne opp visningstime med deg samme dag, eller påfølgende dag, slik at du slipper å reise tilbake for ny visningstime på et senere tidspunkt.

Om vi bestemmer oss for å holde visning senere samme dag, så må vi kalkulere inn en pause mellom fotograferingen og visningen. Ettersom det kan bli mange bilder i en fotografering trenger vi litt tid på å laste inn bilder, plukke bilder, gjøre backup og klargjøre for visningen. Du vil derfor måtte vente to til tre timer etter at bildene er tatt før selve visningen kan begynne. Bilder du ser i en visningstime vil alltid være uredigerte – les mer om det her.

Men uansett hvor du måtte komme fra, er en visningstime i vårt studio obligatorisk. Visningstimen er gratis og følger med i prisen for fotografering. For over ti år siden tilbød vi visning på nett for de som kom langveisfra, men det er en praksis vi ikke lenger gjennomfører. Det henger sammen med at vi ikke får gitt den servicen vi ønsker når kundene sitter hjemme foran sin egen PC. I tillegg har vi erfart at kunder lastet ned uredigerte prøvebilder som igjen ble brukt på nett selv om det ikke er gitt tillatelse til det.

Det gis mye informasjon underveis fra fotografering til visningstimen, her erfarer vi at det kan bli mye å sette seg inn i dersom kunden skal lese seg opp på alt. Det er heller ikke alt som lar seg vise på en PC-skjerm, det gjelder for eksempel papirvalg, valg på bilde-sammensetninger, og løsninger som prøves ut fortløpende. Det er mange spørsmål som melder seg og erfaringen tilsier at dette er noe vi mest effektivt tar underveis fremfor på telefon eller e-post.

Vi har gjennom mange år arbeidet med å finne frem til en arbeidsflyt hvor vi hjelper våre kunder på best mulig måte. Vi har et eget plukkesystem som mange gir oss gode tilbakemeldinger på. Vi har også utarbeidet informasjon som retter seg spesielt mot din fotografering.

Det er ikke alle som er klar over at de ligger minst like mye kompetanse og kunstnerisk utøvelse i selve produktet som det ligger i selve fotograferingen. Fotograferingen er bare en liten del av prosessen i fremstillingen av et fotoprodukt. Det er summen av både fotografering og produksjon som gir et profesjonelt resultat.  Derfor selger vi heller aldri høyoppløselige filer til selvprint – les mer om det her.

Du vil se at vi legger ned mye arbeid i alt fra fotografering til produksjon av produkter, derfor håper vi du også gir av din tid til vårt felles prosjekt med å skape gode bilder. Det er dette samarbeidet mellom oss som fotograf og deg som kunde som gir gode resultater i slutt-enden.

Overnatting

De aller fleste som kommer langveisfra velger å få visningstime samme dag. Men det hender også at vi har kunder som kommer med fly, eller har reist hele dagen i forkant av fotograferingen. Da kan det være godt å ikke stresse med visning sent samme dag, men heller slå seg til ro over natten, og ta visningen påfølgende dag.

Dersom man ikke ønsker å reiser til Oslo for overnatting (1 time unna), kan man ta inn på Hotell Quality på Grålum, som ligger 4,6 kilometer fra vårt studio. Hotell Quality er et fint hotell med egen spa-avdeling, badeland, restaurant og bar. Det ligger også et aktivitetssenter og treningssenter på hotellet.

Kommer du med fly kan du ta buss fra Gardermoen helt frem til vårt studio hvor nærmeste holdeplass er Sykehuset Østfold. Det er noen minutters gange mellom holdeplassen og vårt studio.

Det går også hyppig buss mellom sykehuset Østfold og hotellet. Buss fra Oslo stopper også utenfor hotellet for de som eventuelt kommer fra Oslo. Det går også buss til Fredrikstad gjennom hele dagen fra hotellet og vårt studio. Fredrikstad er forøvrig en by med mange severdigheter.

Vi har mange kunder fra Oslo, de regner vi ikke for langveisfarende. Er reisetiden opp mot 2 timer bør man tenke på å få satt opp visning samme dag.Har du noen spørsmål om reise eller annet, er det bare å spørre.

Før du kommer til fotografering vil du også bli bedt om å tenke litt på hvilken bildestil du ønsker og hva du vurderer å bruke bildene til. Det er for at vi skal kunne forberede oss til din fotografering.

Vårt motto er «faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt».

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.

Bildene er ikke relatert til teksten. Bildeserien er fra en fotografering vi gjorde en av de første dagene i juli 2020. En nydelig liten prinsesse som besøkte vårt studio.
Samme bildet som er vist innledningsvis, men som her er snittet litt annerledes.
Vil du se flere barnebilder kan du gå til vår nettside nusselig.no for å se flere hunder barnebilder. Her er egne gallerier for baby, barn og nyfødtfoto.
X
    wpChatIcon