fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Lang vei til vårt studio?

Vi får ofte besøk til vårt studio av kunder som kommer fra andre landsdeler. Er du en av de som kommer langveisfra, så setter vi gjerne opp visningstime med deg samme dag, eller påfølgende dag, slik at du slipper å reise tilbake for ny visningstime på et senere tidspunkt.

Om vi bestemmer oss for å holde visning senere samme dag, så må vi kalkulere inn en pause mellom fotograferingen og visningen. Ettersom det kan bli mange bilder i en fotografering trenger vi litt tid på å laste inn bilder, plukke bilder, gjøre backup og klargjøre for visningen. Du vil derfor måtte vente to til tre timer etter at bildene er tatt før selve visningen kan begynne. Bilder du ser i en visningstime vil alltid være uredigerte – les mer om det her.

Obligatorisk visning hos oss

Men uansett hvor du måtte komme fra, er en visningstime i vårt studio obligatorisk. Visningstimen er gratis og følger med i prisen for fotografering. For mange år siden tilbød vi visning på nett for de som kom langveisfra, men det er en praksis vi ikke lenger gjennomfører. Det henger sammen med at vi ikke får gitt den servicen vi ønsker når kundene sitter hjemme foran sin egen PC. Det har også vist seg å være veldig tidkrevende sammenlignet med visningstime i vårt studio. For at vi fortsatt skal kunne opprettholde et gratis-tilbud om visning, ber vi alltid kunder komme til våre lokaler.

Vi har gjennom mange år arbeidet med å finne frem til en arbeidsflyt hvor vi hjelper våre kunder på best mulig måte. Vi har et eget plukkesystem som mange kunder gir oss gode tilbakemeldinger på. Vi har også utarbeidet informasjon som retter seg spesielt mot din fotografering som krever fysisk tilstedeværelse når valg gjøres.

Det er ikke alle som er klar over at de ligger minst like mye kompetanse og kunstnerisk utøvelse i selve produktet som det ligger i selve fotograferingen. Fotograferingen er bare en liten del av prosessen i fremstillingen av et fotoprodukt. Det er summen av både fotografering og produksjon som gir et profesjonelt resultat.  Derfor selger vi heller aldri høyoppløselige filer til selvprint – les mer om det her.

Du vil se at vi legger ned mye arbeid i alt fra fotografering til produksjon av produkter, derfor håper vi du også gir av din tid til vårt felles prosjekt med å skape gode bilder. Det er dette samarbeidet mellom oss som fotograf og deg som kunde som gir gode resultater i slutt-enden.

Vårt motto er «faglighet og kvalitet fra fotografering til ferdig produkt».

Overnatting

De aller fleste som kommer langveisfra velger å få visningstime samme dag. Men det hender også at vi har kunder som kommer med fly, eller har reist hele dagen i forkant av fotograferingen. Da kan det være godt å ikke stresse med visning sent samme dag, men heller slå seg til ro over natten, og ta visningen påfølgende dag.

Vi har rimelig hytte-overnatting til våre kunder i hagen utenfor studio, les mer om det her.

Vi har også laget en egen side med tips til utflukter man kan gjøre her i distriktet når man først besøker vårt fotostudio. Den finner du her.

Mange av våre kunder kommer fra Oslo-området, de regner vi ikke for langveisfarende. Er reisetiden opp mot 2 timer bør man tenke på å få satt opp visning samme dag. Har du noen spørsmål om reise eller annet, er det bare å spørre.

NB! Visste du at vi sender ut egne nyhetsbrev? Vi har egne nyhetsbrev både for studiofotografer og for private som vil følge med på hva vi jobber med. Gå hit for å melde deg på.

Bildene er ikke relatert til teksten. Bildeserien er fra en fotografering vi gjorde en av de første dagene i juli 2020. En nydelig liten prinsesse som besøkte vårt studio.
Samme bildet som er vist innledningsvis, men som her er snittet litt annerledes.
Vil du se flere barnebilder kan du gå til vår nettside nusselig.no for å se flere hunder barnebilder. Her er egne gallerier for baby, barn og nyfødtfoto.