fbpx
Haslien Fotografene logo

Faglighet & kvalitet

Learning to care

Dette er et foto vi er veldig glad i her hos Haslien Fotografene. Fotografiet ble tidligere i år plukket ut til å prege våre vegger her i vårt fotostudio i Sarpsborg. Vi valgte også å sende dette fotografiet inn til juryering i Laugskonkurransen – noe som viste seg å være smart – fotoet ble premiert.

Fotografiet fikk tittelen ”Learning to care”. Den nyfødte får ligge i armkroken til storesøster som er i en helt ny i situasjon. Hun har bare kjent lillesøster en kort tid og har allerede funnet en beskyttende rolle. Rørende å se, synes vi!

Bildet er tatt av Marion Haslien og ble ett av fire bilder som brakte Marion til topps i Laugskonkurransen.

Selv synes vi rammen vi har valgt til fotografiet hever fotoet yterligere. Derfor viser vi her hvordan fotografiet tar seg ut med ramme i vårt fotostudio. Et foto av fotografiet blir riktignok aldri helt det samme som å se dette ”in real life”.

Generelt vil vi si at både snitt og ramme alltid er med på å heve inntrykket av et fotografi. Derfor bruker vi også mye tid på presentasjonen av fotografiene vi tar her hos Haslien Fotografene. Det skjer i en visningstime sammen med våre kunder – en visningstime er nærmest som et arbeidsmøte. (Les mer om visningstime her.)

Vi ser at det er en vesenlig sammenheng mellom det å ta fotografiene og det å sette fotografiet inn i en presentasjon. Hos Haslien Fotografene får du derfor alltid hjelp til å velge rammer og album til dine foto.

Se flere barn-, nyfødt- og babyfoto her.

NB! Visste du at Haslien fotografene finnes på FACEBOOK? Klikk liker og følg oss her!

Foto av et barn som viser omsorg for sin lillesøster. Bildet ble premiert i Laugskonkurransen i Østfold.

Foto av et barn som viser omsorg for sin lillesøster. Bildet ble premiert i Laugskonkurransen i Østfold