Liten serie gravid-akt

I dag viser vi frem et lite utvalg fra en større serie gravid-akt. Som vi har nevnt noen ganger tidligere er slike bilder stilige både som veggbilder og i album. Selv har vi et tilsvarende stort «før-etter-bilde» hengende i vårt studio. Det har en stor antikk ramme i sølv. (Se tidligere bilde publisert fra Instagram)

I dette tilfelle har kunden valgt «gravid-miks» i et album. Vi deler da opp albumet slik at man får en del som er «gravid-standard» og en annen del som er «gravid-akt». Vi arbeider mye med lys under gravid-akt.

På vår nettside for gravidfoto kan du se flere bilder i denne stilen. Hos oss er det alltid kvinner som gjennomfører fotograferingen og det er alltid Marion som tar aktfotograferingen. Marion har gjentatte ganger holdt foredrag om aktfoto og blitt premiert for slike bilder i fotokonkurranser.

Les her hvorfor du skal anvende Haslien Fotografene til akt og boudoirfoto. Våre bilder sendes heller ikke ut av studio for redigering eller fotoprint. Ingen bilder blir publisert uten skriftlig samtykke.

Før og etter graviditet. Bildet er et "speilbilde" av mor. I speilbildet kan du se at hun er gravid.

Før og etter graviditet. Bildet er et «speilbilde» av mor. I speilbildet kan du se at hun er gravid.

Sart og stilfullt med gravid akt.

Sart og stilfullt med gravid akt.

Vi har flere hundre bilder av gravide på vår temaside for gravidfoto. Se flere bilder der.

Vi har flere hundre bilder av gravide på vår temaside for gravidfoto. Se flere bilder der.

Menu