Premiert boudoirfoto

Vi har tidligere presentert bildene Jeanett Haslien fikk første plass med i den årlige Laugskonkurransen. I dag viser vi frem ett av bildene som sikret Marion Haslien andre-plass i samme konkurranse. Les mer om konkurransen som begge fotografene fra Haslien Fotografene gikk til tops i her.

Vi velger å vise frem Marions bilder i to publiseringer, fordi det er to ulike segment hun ble premiert i: Boudoir og nyfødtfotografering. Jeanetts bilder bestod av kun gravidfoto også disse i boudoir (undertøysfoto) og aktstil.

Dere som følger oss fast på bloggen vil kjenne igjen bildet som Marion ble premiert med, da dette fotografiet har blitt publisert på vår blogg tidligere . Bildet var egentlig ett av flere bilder i en aktserie.

Tips! For deg som grubler på hva du skal gi i morgengave til din kommende ektemann er boudoir- og aktfoto en flott gave.

Tips! For deg som grubler på hva du skal gi i morgengave til din kommende ektemann er slike bilder en flott gave. I bildet over her ser du hvordan et slikt bilde også kan være dekor i et hjem. Men de fleste av våre kunder velger imidlertid å ha bildene i et av våre designalbum. Les her om reaksjonen til en mann som fikk et slikt album i gave.

Haslien Fotografene deltar årlig i to konkurranser, det er Landskonkurransen (nasjonalt) og Laugskonkurransen (regionalt). Begge konkurransene er i regi av Norges Fotografforbund, som er Norges største forbund for profesjonelle fotografer. I begge konkurransene har vi oppnådd gode resultater. Marion har forøvrig selv vært jurymedlem både i Landskonkurransen (2016), i Laugskonkurranser for andre laug og i private fotokonkurranser.

I dag ble juryen for Landskonkurransen 2019 presentert på Norges Fotografforbunds nettsider. Det er en spennende internasjonal jury også i år – les mer om jurymedlemmene for 2019 her på NFFs nettsider.

Vil du se flere boudoir- og aktbilder bør du gå til vår temaside som har et stort galleri med akt- og boudoirfoto.

Les her hvorfor du skal bruke Haslien Fotografene på akt- og boudoirfotografering. Vi har kunder som kommer fra hele Norge. Med bil fra Oslo bruker du en time hit til vårt studio. Se mer om adresse i kontaktinformasjon her.

Ha en fin uke!

Marion Haslien fikk sølv i Laugskonkurransen 2018 for dette bildet. Se flere foto i vår temaside med buoidoir og aktfoto (Se link til temaside i nest siste avsnitt i saken over). Dette er foto som er flotte gaver til mannen, det være seg morgengave eller bursdagsgave. Vi har også delikate album og eksklusive bokser til å oppbevare bildene i.

    Menu